- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Θα είμαστε 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές, με ισχυρό ποσοστό
Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές, τις υποκλοπές, τα Τέμπη και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Νίκος Ανδρουλάκης: Θα είμαστε 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές - Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές, τις υποκλοπές, τα Τέμπη και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ απαντώντας σε ερωτήματα των θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές, με ποσοστό πολύ πάνω των εθνικών εκλογών.
Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα των υποκλοπών, λέγοντας ότι «καταρρέει το κράτος δικαίου. Δεν έχουν κληθεί βασικοί μάρτυρες».
Νίκος Ανδρουλάκης: Θα είμαστε δεύτερο κόμμα
Και συνέχισε με αναφορά στην υπόθεση των Τεμπών, τονίζοντας: «Η Ευρωπαία εισαγγελέας λέει ότι το θέμα οδεύει προς συγκάλυψη. Το πόρισμα του Ευρωπαίου εισαγγελέα από το καλοκαίρι, κάνει λόγο για ευθύνες του κ. Καραμανλή».
Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «θα είμαστε δεύτερο κόμμα, το θέμα είναι με πόση διαφορά. Ο Μητσοτάκης προτιμά να έχει αντιπολίτευση lifestyle».
Όσον αφορά στα μη κρατικά πανεπιστήμια, είπε ότι με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα είναι «κερδοσκοπικά πανεπιστήμια», δεσμεύτηκε ωστόσο ότι θα στηρίξει την αλλαγή του άρθρου 16, ώστε να επικυρωθεί από το Σύνταγμα ότι θα είναι μηκ κερδοσκοπικά.
Ανδρουλάκης για Μητστοάκη: «Θέλει την αντιπολίτευση να είναι άλλοθι στην πολιτική του»
Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προτιμά μια αντιπολίτευση life style . «Θέλει την αντιπολίτευση να είναι άλλοθι στην πολιτική του».
Ο κ. Ανδρουλάκης επίσης σχολίασε τα ευρήματα πρόσφατης δημοσκόπησης συγκεκριμένης εταιρείας όπου κατέταξε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη τρίτη θέση με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας παράλληλα ότι διογκώθηκαν σκόπιμα από ορισμένα ΜΜΕ.
Επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για άλλη μια φορά για συγκάλυψη στην υπόθεση των Τεμπών επικαλούμενος δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διευκρίνισε ότι δεν υπήρξαν αποκλεισμοί στην χθεσινή εκδήλωση για το Περιβάλλον στην οποία παρών ήταν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ είχαν προσκληθεί και ήταν δικαιολογημένα απόντες οι Χάρης Δούκας και Γιάννης Μανιάτης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση της ψυχολόγου και οι λόγοι της απόφασής της
«Να μην στείλουμε ποτέ ξανά το λογαριασμό στα παιδιά μας», δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών
Οι δηλώσεις υποβάλλονται από 21 έως και 31 Σεπτεμβρίου
«Αβάσιμοι, απολύτως απαράδεκτοι και απορριπτέοι ισχυρισμοί»
Από αύριο οι ενστάσεις
Με τη νέα ρύθμιση θεσπίζεται για πρώτη φορά σύστημα επισήμανσης ληξιπρόθεσμων οφειλών
Δείτε αν είστε στους δικαιούχους
Διπλά χαρτοφυλάκια για Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη και Θεόφιλο Ξανθόπουλο
Νέες ανατιμήσεις προσεχώς στην αντλία
Πού και μέχρι τι ώρα κάνετε την αίτηση
Τρεις ημέρες νωρίτερα η πληρωμή αυτόν τον μήνα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
Πόσοι θα είναι οι τελικοί δικαιούχοι
Τι λεφτά θα πάρουν 8.552 συνταξιούχοι του Δημοσίου
Το νέο πλαίσιο περιλαμβάνει τον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου
«Οδύσσεια» και «Ιθάκη» πρωταγωνιστούν στην ανάρτηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Η προθεσμία και τα πρόστιμα
Αναδρομικά για το 2024 και νέα πίστωση έως το τέλος Νοεμβρίου για τα μισθώματα του 2025
Είχαν καταργηθεί το 2012
Περισσότερες δυνατότητες Erasmus για τους εκπαιδευτικούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.