Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: Θα είμαστε 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές, με ισχυρό ποσοστό

Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές, τις υποκλοπές, τα Τέμπη και τα μη κρατικά πανεπιστήμια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρουλάκης: Θα είμαστε 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές, με ισχυρό ποσοστό
Ανδρουλάκης: Θα είμαστε 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές, με ισχυρό ποσοστό © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Νίκος Ανδρουλάκης: Θα είμαστε 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές - Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές, τις υποκλοπές, τα Τέμπη και τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ απαντώντας σε ερωτήματα των θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι 2ο κόμμα στις Ευρωεκλογές, με ποσοστό πολύ πάνω των εθνικών εκλογών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cztoq5rz5ke9)

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα των υποκλοπών, λέγοντας ότι «καταρρέει το κράτος δικαίου. Δεν έχουν κληθεί βασικοί μάρτυρες».

Νίκος Ανδρουλάκης: Θα είμαστε δεύτερο κόμμα

Και συνέχισε με αναφορά στην υπόθεση των Τεμπών, τονίζοντας: «Η Ευρωπαία εισαγγελέας λέει ότι το θέμα οδεύει προς συγκάλυψη. Το πόρισμα του Ευρωπαίου εισαγγελέα από το καλοκαίρι, κάνει λόγο για ευθύνες του κ. Καραμανλή».

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «θα είμαστε δεύτερο κόμμα, το θέμα είναι με πόση διαφορά. Ο Μητσοτάκης προτιμά να έχει αντιπολίτευση lifestyle».

Όσον αφορά στα μη κρατικά πανεπιστήμια, είπε ότι με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα είναι «κερδοσκοπικά πανεπιστήμια», δεσμεύτηκε ωστόσο ότι θα στηρίξει την αλλαγή του άρθρου 16, ώστε να επικυρωθεί από το Σύνταγμα ότι θα είναι μηκ κερδοσκοπικά.

Ανδρουλάκης για Μητστοάκη: «Θέλει την αντιπολίτευση να είναι άλλοθι στην πολιτική του»

Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προτιμά μια αντιπολίτευση life style . «Θέλει την αντιπολίτευση να είναι άλλοθι στην πολιτική του».

Ο κ. Ανδρουλάκης επίσης σχολίασε τα ευρήματα πρόσφατης δημοσκόπησης συγκεκριμένης εταιρείας όπου κατέταξε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη τρίτη θέση με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας παράλληλα ότι διογκώθηκαν σκόπιμα από ορισμένα ΜΜΕ.

Επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για άλλη μια φορά για συγκάλυψη στην υπόθεση των Τεμπών επικαλούμενος δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διευκρίνισε ότι δεν υπήρξαν αποκλεισμοί στην χθεσινή εκδήλωση για το Περιβάλλον στην οποία παρών ήταν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ είχαν προσκληθεί και ήταν δικαιολογημένα απόντες οι Χάρης Δούκας και Γιάννης Μανιάτης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ