Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπέθ: Πληροφορίες ότι ο γάμος τους θα γίνει στα Χανιά τον Αύγουστο

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπέθ
Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπέθ: Γάμος στα Χανιά © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπέθ: Στα Χανιά ο γάμος τους - Οι πληροφορίες που έχουν βρει το φως της δημοσιότητας

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τελέσουν πολιτικό γάμο στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Πληροφορίες που βρίσκουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας θέλουν το ζευγάρι να έχει ορίσει ήδη ημερομηνία και τόπο για τη σύναψη του πολιτικού γάμου. Η τελετή θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα Χανιά και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπέθ: Γάμος στα Χανιά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Εspresso, ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα, αναφέρουν ότι οι πρώτες προσκλήσεις ήδη έχουν αποσταλεί και οι καλεσμένοι φαίνεται πως είναι εκατοντάδες. Αρκετοί θα είναι και οι καλεσμένοι που θα έρθουν από το εξωτερικό. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czkudo2c7djt)

Πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του στο Star, ο Τάιλερ ΜακΜπέθ μίλησε για τη ζωή του με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα. Όσο για το ενδεχόμενο γάμου είχε πει: «Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι. Ψάχνουμε σπίτι, θέλουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα». Όσον αφορά τις φήμες ότι προσφάτως αγόραν σπίτι στο Κολωνάκι, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά ότι δε θα ήθελε να απαντήσει σε φήμες, αλλά πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czi9ttt34tpt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ