- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο Λονδίνο ο Νίκος Δένδιας - Θα παραστεί σε εκδήλωση για την ελληνική γλώσσα
Η ατζέντα επαφών του υπουργού Άμυνας με Βρετανούς αξιωματούχους
Σειρά επαφών του Νίκου Δένδια τις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο - Ποιους θα συναντήσει στη βρετανική πρωτεύουσα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Στο Λονδίνο μεταβαίνει σήμερα, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Όπως ανακοινώθηκε, θα έχει επαφές, μεταξύ άλλων, με Βρετανούς αξιωματούχους, όπως επίσης με ακαδημαϊκούς και ειδικούς σε θέματα αμυντικής τεχνολογίας ενόψει της δημιουργίας του οικοσυστήματος καινοτομίας στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Σήμερα το βράδυ, θα παραστεί σε εκδήλωση για την ελληνική γλώσσα, την οποία διοργανώνει στην πρεσβευτική κατοικία η πρεσβεία της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ομιλήτρια τη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ.
Αύριο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια των Imperial War Museums, Κάρο Χάγουελ, με την οποία θα συζητήσει την προοπτική συνεργασίας με τα Πολεμικά Μουσεία της χώρας μας και την παροχή τεχνογνωσίας, ιδίως ενόψει των σχεδιαζόμενων αλλαγών στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και της λειτουργικής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.
Στις 12 Φεβρουαρίου, ο κ. Δένδιας θα έχει συνάντηση, κατά τη διάρκεια πρωινού εργασίας, στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο, με τον υφυπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζέιμς Χίπεϊ, αρμόδιο, μεταξύ άλλων, για την Επιχειρησιακή Πολιτική των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Στα θέματα της συνάντησης περιλαμβάνεται η συνεργασία σε θέματα τεχνολογίας και έρευνας, όπως και η επιχείρηση «Prosperity Guardian» στην Ερυθρά Θάλασσα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.