- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ερυθρός Σταυρός: ΕΔΕ για το γλέντι που στήθηκε στο νοσοκομείο
Δείτε το βίντεο από τους χορούς μπροστά σε φορεία με ασθενείς
Ερυθρός Σταυρός: ΕΔΕ για το γλέντι που στήθηκε στο νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο από τους χορούς μπροστά σε φορεία με ασθενείς
Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός διέταξε η 1η Υγειονομική Περιφέρεια κατόπιν παραγγελίας του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Αφορμή στάθηκε μια γιορτή που στήθηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου, ημέρα εφημερίας, την ώρα μάλιστα που φορεία μετέφεραν ασθενείς, ενώ στο βάθος φαίνεται να υπάρχει ζωντανή μπάντα.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, ο οποίος κάνει λόγο για τον «απόλυτο εξευτελισμό».
«Ο απόλυτος εξευτελισμός. Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο που περνούν φορεία! Διοργανωτής η Διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα! Υγ. Έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα…», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης.
Ο απόλυτος εξευτελισμος.
— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) December 29, 2023
Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρος Σταυρος,γλέντι με όργανα σε κεντρικο διάδρομο που περνούν ΦΟΡΕΙΑ!!!!
Διοργανωτής η Διοικητρια Ελπινικη Ταβιανατου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα!!
Υγ.έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα… pic.twitter.com/N2MX4u8B1r
Αναλυτικότερα από την 1η ΥΠΕ Αττικής ανακονώθηκαν τα ακόλουθα:
«Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.
Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024».
Πηγή: ertnews
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.