Πολιτικη & Οικονομια

«Μυστικό δείπνο» Χαρίτση - Ηλιόπουλου με Σβίγκου και Βασιλειάδη

Η Κουμουνδούρου προσπαθεί να κρατήσει τα μέλη της ομάδας Αχτσιόγλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ: «Μυστικό δείπνο» Χαρίτση-Ηλιόπουλου με Σβίγκου και Βασιλειάδη για να σταματήσουν οι αποχωρήσεις
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης και Νάσος Ηλιόπουλος © ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: «Μυστικό δείπνο» Χαρίτση - Ηλιόπουλου με Σβίγκου και Βασιλειάδη για να σταματήσουν οι αποχωρήσεις

Μετά το δείπνο της Τρίτης 14 Νοεμβρίου μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης, τις τελευταίες ώρες όλο και πυκνώνουν οι συναντήσεις και τα επαγγελματικά «τραπεζώματα» μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με το κόμμα να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, όλοι αναμένουν την ανακοίνωση της επόμενης αποχώρησης ή ακόμη και αποπομπής από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

«Κρυφά» ραντεβού ενόψει νέας διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwyr7h6yqryp)

Την Τρίτη, είχαμε ένα ακόμη πολιτικό ραντεβού με τους βουλευτές Νάσο Ηλιόπουλο και Αλέξη Χαρίτση της ομάδας Αχτσιόγλου (6+6) να συναντιούνται  με τους δύο γραμματείς του κόμματος, τη Ράνια Σβίγκου και τον Γιώργο Βασιλειάδη. Η συνάντηση έγινε σε μια προσπάθεια να σταματήσει μια πιθανή αποχώρηση των 6+6 από τον ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας την έξοδο της «Ομπρέλας».

Το ραντεβού των τεσσάρων, έγινε στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης χθες το πρωί, αν και η συνάντηση δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα, ενώ ο αναπληρωτής γραμματέας Γ. Βασιλειάδης τη διαψεύδει. Παρ’ όλα αυτά,  η συνάντηση έγινε σε πολυσύχναστο μαγαζί, το καφέ «Καπάκι», στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο της Αθήνας με δεκάδες μάρτυρες να την επιβεβαιώνουν.

Τι ακριβώς συμφωνήθηκε μεταξύ των τεσσάρων είναι κάτι που μένει να ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δείπνησαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη

Πρόκειται για μία συνάντηση που ήρθε μόλις λίγα 24ωρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwzka2m9r9sp)

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την άποψη για το ποιο μπορεί να είναι το παρασκήνιο της συνάντησής αυτής μεταξύ των δύο ανδρών. Πηγές από τον κύκλο του Αλέξη Τσίπρα έδωσαν την απάντησή τους, σημειώνοντας: «μην τα συνδέουμε όλα με την πολιτική».

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY