Πολιτικη & Οικονομια

Τετ - α - τετ Αλέξη Τσίπρα και Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)

«Μην τα συνδέουμε όλα με την πολιτική», απαντά ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας - Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Τι απαντούν πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα για το δείπνο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Αλέξης Τσίπρας - Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Δείπνο στη Νέα Σμύρνη - Η απάντηση που δίνει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω πηγών

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δείπνησαν το βράδυ της Τρίτης (14.11) σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη και οι φωτογραφίες που βρήκαν το φως της δημοσιότητας σχολιάστηκαν από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Πρόκειται για μία συνάντηση που ήρθε μόλις λίγα 24ωρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την άποψη για το ποιο μπορεί να είναι το παρασκήνιο της συνάντησής αυτής μεταξύ των δύο ανδρών. Πηγές από τον κύκλο του Αλέξη Τσίπρα έδωσαν την απάντησή τους, σημειώνοντας: «μην τα συνδέουμε όλα με την πολιτική»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwz5jpi0lgax)

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwz6hrhy41zl)

Αλέξης Τσίπρας - Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Το σχόλιο Βαρεμένου για το δείπνο

Το δείπνο Αλέξη Τσίπρα - Γαβιρήλ Σακελλαρίδη σχολίασε σήμερα (15.11) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Βαρεμένος. «Εμένα μου αρέσει η παρουσία του κ. Σακελλαρίδη, είχε δείξει ήθος και εντιμότητα το 2015. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη κατάσταση που περιέχει μία κατάθλιψη, θα βγει κάτι αισιόδοξο, μακάρι να είναι όλο αυτό "οδύνες τοκετού"».

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα, έχει αποφασίσει να μην τοποθετείται δημόσια εδώ και χρόνια. Ωστόσο, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου είχε σπάσει τη σιωπή του γράφοντας μέσω του Facebook πως στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, χωρίς να διεκδικεί ρόλο εντός του, και ότι βασικό ζητούμενο είναι η ενίσχυση της Αριστεράς «σε συνθήκες ασφυκτικής παντοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ