Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση Πολάκη σε Σκουρλέτη: «Δεν ανέχομαι να με κριτικάρουν άσχετοι και ανεπάγγελτοι»

Ο Πάνος Σκουρλέτης είπε για τον Παύλο Πολάκη ότι προέβαλε «αντιεπιστημονικές απόψεις» την περίοδο της πανδημίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Πολάκης και ο Πάνος Σκουρλέτης
© Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ Κολάζ: Fotojet

«Μπαρούτι» μυρίζει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή Τζουμάκα - Νέα κόντρα μεταξύ Πολάκη και Σκουρλέτη

Αγριεύει η εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη να επιτίθεται στον Πάνο Σκουρλέτη με μια οργισμένη ανάρτηση.

Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν επικριτικός απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και κατηγόρησε τον βουλευτή Χανίων για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου.

«Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ! Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως "πρόβαλλα αντιεπιστημονικές απόψεις"», ξεκινάει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης.

Στη συνέχεια, παραθέτοντας φωτογραφίες από τρία χειρουργεία που έκανε πρόσφατα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας προχωρά σε βαρείς χαρακτηρισμούς: «Το κάνω πρώτη φορά αυτό, αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικά».

«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!! Εσυ τι ακριβώς κάνεις;; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;», συνεχίζει την επίθεσή του προς τον Πάνο Σκουρλέτη ο Παύλος Πολάκης.

Και καταλήγει: «Θέλουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρώπους της πραγματικής γνώσης και επιστημοσύνης και όχι τους δήθεν και τους τίποτα που "και εμείς θα βάζαμε"».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ! Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως «πρόβαλλα...

Posted by Παυλος Πολακης on Saturday, October 21, 2023

Οι δηλώσεις Σκουρλέτη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1, όπου άσκησε δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, κατηγορώντας το ότι «δεν είναι ενωτικός» και ότι το επιτελείο του εκφράζει «σταλινικές απόψεις», με αφορμή το ζήτημα της διαγραφής του Στέφανου Τζουμάκα.

Πάντως, ο κ. Σκουρλέτης απέδωσε τις αιτίες της κρίσης στον ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν του κόμματος και εκεί ήταν που έκανε αναφορά τόσο στον Νίκο Παππά όσο και στο Παύλο Πολάκη, κατηγορώντας τον τελευταίο για αντιεπιστημονικές απόψεις.

«Δεν είναι θέμα του κ. Κασσελάκη το θέμα της κρίσης. Από το 2017 και μετά συζητήσαμε ποτέ; Είναι αντισυνταγματική η ρύθμιση να πεις μόνο για 4 άδειες τηλεοπτικών σταθμών, λέγαμε στον κ. Παππά, αλλά “βγήκε μέσα από το κόμμα” και μετά έπρεπε να απολογούμαστε που πήγαμε να βάλουμε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Είπε κανείς γιατί έπρεπε να έχουμε δύο εκφωνήσεις στο θέμα της πανδημίας, που έβγαινε ο κ. Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ