- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση Πολάκη σε Σκουρλέτη: «Δεν ανέχομαι να με κριτικάρουν άσχετοι και ανεπάγγελτοι»
Ο Πάνος Σκουρλέτης είπε για τον Παύλο Πολάκη ότι προέβαλε «αντιεπιστημονικές απόψεις» την περίοδο της πανδημίας
«Μπαρούτι» μυρίζει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή Τζουμάκα - Νέα κόντρα μεταξύ Πολάκη και Σκουρλέτη
Αγριεύει η εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη να επιτίθεται στον Πάνο Σκουρλέτη με μια οργισμένη ανάρτηση.
Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν επικριτικός απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και κατηγόρησε τον βουλευτή Χανίων για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου.
«Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ! Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως "πρόβαλλα αντιεπιστημονικές απόψεις"», ξεκινάει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης.
Στη συνέχεια, παραθέτοντας φωτογραφίες από τρία χειρουργεία που έκανε πρόσφατα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας προχωρά σε βαρείς χαρακτηρισμούς: «Το κάνω πρώτη φορά αυτό, αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικά».
«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!! Εσυ τι ακριβώς κάνεις;; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;», συνεχίζει την επίθεσή του προς τον Πάνο Σκουρλέτη ο Παύλος Πολάκης.
Και καταλήγει: «Θέλουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρώπους της πραγματικής γνώσης και επιστημοσύνης και όχι τους δήθεν και τους τίποτα που "και εμείς θα βάζαμε"».
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ! Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως «πρόβαλλα...
Posted by Παυλος Πολακης on Saturday, October 21, 2023
Οι δηλώσεις Σκουρλέτη
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1, όπου άσκησε δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, κατηγορώντας το ότι «δεν είναι ενωτικός» και ότι το επιτελείο του εκφράζει «σταλινικές απόψεις», με αφορμή το ζήτημα της διαγραφής του Στέφανου Τζουμάκα.
Πάντως, ο κ. Σκουρλέτης απέδωσε τις αιτίες της κρίσης στον ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν του κόμματος και εκεί ήταν που έκανε αναφορά τόσο στον Νίκο Παππά όσο και στο Παύλο Πολάκη, κατηγορώντας τον τελευταίο για αντιεπιστημονικές απόψεις.
«Δεν είναι θέμα του κ. Κασσελάκη το θέμα της κρίσης. Από το 2017 και μετά συζητήσαμε ποτέ; Είναι αντισυνταγματική η ρύθμιση να πεις μόνο για 4 άδειες τηλεοπτικών σταθμών, λέγαμε στον κ. Παππά, αλλά “βγήκε μέσα από το κόμμα” και μετά έπρεπε να απολογούμαστε που πήγαμε να βάλουμε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Είπε κανείς γιατί έπρεπε να έχουμε δύο εκφωνήσεις στο θέμα της πανδημίας, που έβγαινε ο κ. Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΔΥΠΑ παρατείνει την προθεσμία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
Αποκαλύψεις για παράνομες επιδοτήσεις, «λευκές» δηλώσεις πόθεν έσχες και ελέγχους δισεκατομμυρίων
Απάντηση της υπουργού Τουρισμού στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων στον Guardian
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στρατηγική συμμαχία με Μακρόν και ιστορική μείωση του δημόσιου χρέους
Στο τραπέζι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η νέα μείωση εισφορών για ενίσχυση της αγοράς
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ισχυρή αύξηση διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιωτικής κατανάλωσης
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.