Πολιτικη & Οικονομια

Στο Στρασβούργο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θα συναντηθεί με τις προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέστρεψε στον εβδομαδιαίο απολογισμό - Η ανάρτηση στα social media - Πώς τοποθετείται στα θέματα επικαιρότητας ο πρωθυπουργός.
© ΑΠΕ/ΜΠΕ/Δημήτρης Παπαμήτσος

Στο Στρασβούργο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα συναντηθεί με τις προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σήμεα το πρωί στο Στρασβούργο. Στις 9:30 (τοπική ώρα) θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, ενώ λίγη ώρα αργότερα θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με θέμα τη στήριξη της χώρας μας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πρόσφατων φυσικών καταστροφών.

Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες στις οποίες από την πλευρά της κυβέρνησης θα συμμετέχουν: ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλος: Η νέα ψηφιακή κυριαρχία είναι πανταχού παρούσα, παντογνώστρια και αόρατη
Βενιζέλος: Η νέα ψηφιακή κυριαρχία είναι πανταχού παρούσα, παντογνώστρια και αόρατη

Στάθηκε στον «ψηφιακό συνταγματισμό», τον οποίο όρισε ως προσπάθεια μεταφοράς των αρχών του κλασικού συνταγματισμού στο ψηφιακό περιβάλλον

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY