Πολιτικη & Οικονομια

Κατσιβαρδάς κατά Στίγκα: «Δεν έδωσα χρήματα από τη βουλευτική αποζημίωση μου στον Κασιδιάρη»

Η απάντηση μετά τη διαγραφή του από τους «Σπαρτιάτες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς και Βασίλης Στίγκας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς: Η απάντηση στον Βασίλη Στίγκα μετά τη διαγραφή του από τους «Σπαρτιάτες» και τα χρήματα στον Ηλία Κασιδιάρη

Τρεις βουλευτές από τους «Σπαρτιάτες» διέγραψε την Πέμπτη (31.8) ο επικεφαλής του κόμματος Βασίλης Στίγκας. Αναμέσά τους και ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Ant1 απάντησε στο αν έδινε ποσό από τη βουλευτική του αποζημίωση στον Ηλία Κασιδιάρη

«Εκπροσωπώ τον εαυτό μου, ο κ. Στίγκας με ξέρει από το 2014, ξέρει και την προσωπική και την πολιτική διαδρομή μου. Θα κινηθώ εξατομικευμένα νομικά εναντίον του για να προσδιορίσει, διευκρινίσει και αποδείξει αν αυτά που είπε γενικώς και αορίστως, αφορούν το πρόσωπο μου. Στους Σπαρτιάτες ήμουν από τους πιο νηφάλιους και προσπαθούσα να αποφεύγονται οι ρήξεις. Θα πρέπει να αισχύνεται και να ερυθριά όταν μιλάει για μένα, δεν γνωριζόμαστε τώρα, από το 2014. Να με κοιτάξει στα μάτια εμένα και να μου πει αντρίκια για όσα υποστήριξε εάν με αφορούν», είπε ο κ. Κατσιβαρδάς και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη. 

Ο κ. Κατσιβαρδάς είπε: «δεν έχω επαφή για τα πολιτικά ζητήματα με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά για τα νομικά ζητήματα, διότι είμαι διορισμένος δικηγόρος του. Εγώ δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά αρνούμαι ότι συμβαίνουν όσα λέει ο κ. Στίγκας, μιλάω για τον εαυτό μου, δεν έχω εξουσιοδότηση από κανέναν άλλον. Εγώ δεν έδωσα χρήματα από τη βουλευτική αποζημίωση μου στον Ηλία Κασιδιάρη, δεν ξέρω τι έκαναν άλλοι βουλευτές. Όλα είναι υπό διαβούλευση και θα αποκρυσταλλωθούν οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».

Όσο για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς σημείωσε: «Προς στιγμήν είμαστε τρεις ανεξάρτητοι βουλευτές, οι υπόλοιποι είναι μέσα στο κόμμα και διεκδικούν συνέδριο. Η κρατική επιχορήγηση παρακολουθεί το κόμμα. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, υπάρχει ήδη δήλωση πως θα διατεθεί για κοινωφελείς σκοπούς».

Ο κ. Κατσιβαρδάς επανέλαβε τον χαρακτηρισμό του για τον κ. Στίγκα ως «οιονεί δικτατορίσκο» και τόνισε για τις δημόσιες καταγγελίες από τον Πρόεδρο του κόμματος από το οποίο διεγράφη, ότι «αυτό που έκανε ο κ. Στίγκας, ακόμη και αν ετίθετο τέτοιο ζήτημα, όλα αυτά τα ενδοκομματικά, λύνονται στο πλαίσιο ενός δημοκρατικού συνεδρίου. Το πρώτο το έκανε με τον κ. Φλώρο και το δεύτερο ήταν χθες. Δεν είναι παιδική χαρά η Βουλή».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv7c2z4c0p7t)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ