Πολιτικη & Οικονομια

Στηρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά η Μαρίνα Πατούλη

Τι δήλωσε για τον πρώην σύζυγό της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στηρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά η Μαρίνα Πατούλη
Η Μαρίνα Πατούλη © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μαρίνα Πατούλη: Στήριξη στον Νίκο Χαρδαλιά - «Θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα»

Σε μια δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής προχώρησε η Μαρίνα Πατούλη.

Αν και σημειώνει ότι ο πρώην συζυγός της, Γιώργος Πατούλης, «προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική», επισημαίνει: «Ο Νίκος Χαρδαλιάς είμαι βέβαιη πως θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας».

Η Μαρίνα Πατούλη συνοδεύει την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της ιδίας μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ.

O @giorgos.patoulis ανεξαρτήτως του οτι πήραμε διαζύγιο πριν από 2 χρόνια, ήταν ένας Περιφερειάρχης που προσπάθησε και...

Posted by Marina Patoulis on Monday, July 31, 2023

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι και επίσημα υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (31/7), από τη Νέα Δημοκρατία. 

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ. 

Οι εξελίξεις όλο το Σαββατοκύριακο ήταν ραγδαίες στο «γαλάζιο» επιτελείο. Η επιλογή του Νίκου Χαρδαλιά, ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού –υπήρξε επί 12 χρόνια δήμαρχος Βύρωνα– αποδείχθηκε και μέσω της ανακοίνωσης ότι ήταν προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Πατούλης

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, την απόφασή του να μην κατέλθει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Πατούλη:

«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής. Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα “σημαία ευκαιρίας” για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα. Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία.

»Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον. Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας. Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική».

Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των...

Posted by Giorgos Patoulis on Monday, July 31, 2023

Το «μήνυμα» Μαρινάκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Νωρίτερα, μήνυμα στον Γιώργο Πατούλη είχε στείλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής με το «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας. 

Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι η συνεισφορά του Γιώργου Πατούλη στη ΝΔ και την Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα: «Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ