Πολιτικη & Οικονομια

Συγγνώμη Πατούλη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών

Χόρεψε σε εκδήλωση ομογενών στο Ζάππειο που τραγουδούσε η Κατερίνα Στανίση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συγγνώμη Πατούλη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Γιώργος Πατούλης: Ζήτησε συγγνώμη μετά τα αρνητικά σχόλια για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών - Χόρεψε με Κατερίνα Στανίση το «Δεν θα ξαναγαπήσω»

Συγγνώμη ζήτησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μετά τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε εκδήλωση ομογενών στο Ζάππειο την Πέμπτη (27/7), την ώρα που μαίνονταν μέτωπα φωτιάς ανά την Ελλάδα και ειδικότερα εκτυλίσσονταν τα γεγονότα της Νέας Αγχιάλου.

Ο Γιώργος Πατούλης χόρεψε το «Δεν θα ξαναγαπήσω» που τραγουδούσε η Κατερίνα Στανίση στην χοροεσπερίδα της 7ης Παγκόσμιας Συνάντησης Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο. 

Το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις και ενόχληση στο εσωτερικό της ΝΔ. Διαρροές από την Πειραιώς έκαναν λόγο για επανεξέταση της στάσης του κόμματος έναντι της υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ωστόσο, ο περιφερειάρχης Αττικής έκανε μια ανάρτηση με την οποία ζήτησε συγγνώμη για τον χορό.

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου , κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων , ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή , για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη . Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της...

Posted by Giorgos Patoulis on Friday, July 28, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY