ΝΔ: «Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ»
Το σχόλιο του Άκη Σκέρτσου για την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κ.Π.Ε.
Εκλογές 2023 - Άκης Σκέρτσος: Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε δήλωσή του ο Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.
«Ίδιο λεξιλόγιο, ίδια στείρα αντιπολίτευση του "όχι σε όλα και ναι στο τίποτα", ίδια επικίνδυνη επιπολαιότητα με μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, ίδιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση» προσθέτει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ 'Ακης Σκέρτσος υπογραμμίζοντας ότι «αναγκαζόμαστε να πάμε σε δεύτερες εκλογές -λόγω της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ- για να υπάρξει κυβέρνηση, όχι για να λύσει τα προβλήματά της η αντιπολίτευση και το κομματικό σύστημα».
«Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Ανδρουλάκης: «Ο γαλάζιος χάρτης είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (28.5) στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους γραμματείες των νομαρχιακών επιτροπών και τον τομέων του ΠΑΣΟΚ.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έθεσε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το κόμμα στις δεύτερες εκλογές και ζήτησε από τον ελληνικό λαό «να είναι το ΠΑΣΟΚ η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη».
«Δεσμεύομαι στη νέα γενιά της πατρίδας μας πως πρωταρχικός μας αγώνας θα είναι να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που της αξίζουν. Ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητώ από τον ελληνικό λαό να μας δώσει τη δύναμη, για να είμαστε εμείς η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση και τη στασιμότητα που εκπροσωπεί το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», είπε -μεταξύ άλλων- ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Δεν επιδιώκουμε να διαιωνίζουμε τα προβλήματα, μόνο και μόνο για να υπάρχουμε. Ούτε και διαμορφώνουμε παράλληλους κόσμους ευδαιμονίας με χρήματα των επόμενων γενεών, όπως κάνουν οι λαϊκιστές με τη γραβάτα για να κερδίσουν χρόνο στην εξουσία. Να πείσουμε ακόμη περισσότερους πολίτες ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη. Ότι είναι το όπλο των πολλών, για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο δίκαιη. Για να μπορούν να σχεδιάσουν με ασφάλεια το μέλλον τους σε έναν κόσμο αβέβαιο και ταραγμένο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή
Τι συζήτησαν στον Λευκό Οίκο για περίπου 50 λεπτά
Eξέφρασε τη διαφωνία της με τη χρήση των θυμάτων στο συγκεκριμένο πλαίσιο
Προέβη σε δημοσίευση σχολίου προτρεπτικό σε βία
Σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών
Τι αναφέρει στην ανάρτηση του
Kατηγορώντας τον ότι έχει απορροφηθεί από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Είμαστε στο έλεος της «πολιτικής των νερών» που έχει η Βουλγαρία, και όχι η Ελλάδα
Παρέμβαση μετά την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου - Αιχμές για το άρθρο 19
Πρόστιμα-μαμούθ - «Κλείδωμα» ιστοτόπων, σφράγιση καταστημάτων και αυστηροί έλεγχοι σε influencers
Ψηφίστηκε επί της αρχής κατά πλειοψηφία από τη ΝΔ - Επιφύλαξη για την Ολομέλεια από τα κόμματα της αντιπολίτευσης
Η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει μεθοδεύσεις συγκάλυψης - Μιλά για ενδείξεις ποινικών ευθυνών Βορίδη-Αυγενάκη
Για την ανανέωση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης με ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής έως το 2031
Δύο νέες αυξήσεις προ των πυλών - Παρεμβάσεις σε συντάξεις, ανεργία και προγράμματα απασχόλησης
Συνέντευξη Τύπου για την απόφαση για το Predator - Φέρνει έρευνα για κατασκοπεία και νέες πολιτικές αιχμές
Καταδίκη χωρίς ελαφρυντικά - Οκτώ έτη εκτιτέα και διαβίβαση για νέα αδικήματα
Η δήλωση του πρωθυπουργού μετά την παρέμβαση Σαμαρά
Το νομοσχέδιο παρουσιάζεται σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο
«Οι δράστες έσπασαν το τσιμέντο, έβγαλαν τα καλώδια της τηλεδιοίκησης, τα έκοψαν και έφυγαν»
Ο εκδότης της «Μεταρρύθμισης» μιλά στην Athens Voice
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.