Πολιτικη & Οικονομια

Χάρης Καστανίδης: «Προσωπική προσβολή που δεν με κάμπτει η επιλογή Ανδρουλάκη»

Η απάντηση στην απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να κρατήσει την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρης Καστανίδης
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Χάρης Καστανίδης: Η απάντηση στον Νίκο Ανδρουλάκη για την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης

«Η προσωπική προσβολή δεν κάμπτει την απόφασή μου να δώσω μέχρι τέλους τον αγώνα για την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης», απαντά ο Χάρης Καστανίδης μέσω δήλωσής του στην απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει τη βουλευτική έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης, με συνέπεια να μένει εκτός Βουλής.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ενημέρωσε για την απόφασή του να καταλάβει ο ίδιος την έδρα της παράταξης στην Α' Θεσσαλονίκης, την ίδια ακριβώς ώρα που ενημέρωνε επισήμως και τον Τύπο. Δεν αξιώνω κανόνες δεοντολογίας σε μιαν εποχή έκπτωσης της πολιτικής. Ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε, έκρινε και αποφάσισε μόνος, όπως, άλλωστε, δικαιούται. Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρακτικά κάποια σημασία, αφού η Βουλή θα συγκληθεί για μία μόλις ημέρα και θα διαλυθεί αμέσως», σημειώνει σε δήλωσή του ο Χάρης Καστανίδης και συμπληρώνει: 

«Στο συμβολικό και ηθικό πεδίο, όμως, έχει μεγάλη σημασία, για λόγους που αντιλαμβάνονται μόνο όσοι διαθέτουν ιστορική συνείδηση του χώρου. Η προσωπική προσβολή δεν κάμπτει την υποχρέωσή μου να δώσω μέχρι τέλους τον αγώνα για την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης. Απλός μαχόμενος πολίτης ή μετέχων στο ψηφοδέλτιο, είναι αδιάφορο, γιατί ουδέποτε εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια. Οι επιλογές είναι του κ. Ανδρουλάκη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ