- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μηνύσεις κι αγωγές Ραγκούση μετά την καταγγελλόμενη εισβολή στο σπίτι του
Ποιους βάζει στο «στόχαστρο»
Γιάννης Ραγκούσης: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνει μετά την καταγγελλόμενη εισβολή στο σπίτι του στην Πάρο
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, τόσο για συκοφαντική δυσφήμιση από δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου όσο και για τη χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι του στην Πάρο, την οποία ο ίδιος καταγγέλλει.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Θεόδωρο Μαντάς και Ευάγγελο Γεωργακόπουλο: «Ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, βουλευτής της Β΄εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες “Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες” και “Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες”. Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντας βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων. Η απάντηση του πρώην υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης».
Υπενθυμίζεται ότι ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατήγγειλε ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στην Πάρο και ακολούθως, απευθύνθηκε στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης» των παιδιών του.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Twitter:
«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα. Ειδοποιήσαμε Αστυνομία».
Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου!
— Giannis Ragkousis (@gragkousis) April 5, 2023
Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα.
Ειδοποιήσαμε αστυνομία.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είχε προαναγγείλει ότι θα στείλει τρία εξώδικα σε ΜΜΕ, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα Κίμων, οι δύο ηγέτες επικυρώνουν τη νέα αμυντική συμφωνία
Στο κατάστρωμα της νέας ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού οι δύο ηγέτες πριν τις υπογραφές στο Μαξίμου
Στον Πειραιά οι δύο ηγέτες για την επιθεώρηση του νέου αποκτήματος του Πολεμικού Ναυτικού
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.