- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Μηνύσεις κι αγωγές Ραγκούση μετά την καταγγελλόμενη εισβολή στο σπίτι του
Ποιους βάζει στο «στόχαστρο»
Γιάννης Ραγκούσης: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνει μετά την καταγγελλόμενη εισβολή στο σπίτι του στην Πάρο
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, τόσο για συκοφαντική δυσφήμιση από δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου όσο και για τη χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι του στην Πάρο, την οποία ο ίδιος καταγγέλλει.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Θεόδωρο Μαντάς και Ευάγγελο Γεωργακόπουλο: «Ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, βουλευτής της Β΄εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες “Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες” και “Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες”. Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντας βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων. Η απάντηση του πρώην υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης».
Υπενθυμίζεται ότι ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατήγγειλε ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στην Πάρο και ακολούθως, απευθύνθηκε στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης» των παιδιών του.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Twitter:
«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα. Ειδοποιήσαμε Αστυνομία».
Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου!
— Giannis Ragkousis (@gragkousis) April 5, 2023
Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα.
Ειδοποιήσαμε αστυνομία.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είχε προαναγγείλει ότι θα στείλει τρία εξώδικα σε ΜΜΕ, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε και πού θα αναρτηθούν
Στην περιοχή του συμβάντος στέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Ποιοι δικαιούνται χρήματα και ποιες εργασίες καλύπτονται
Ρεκόρ μεταπολεμικής απήχησης για λαϊκιστές και αυταρχικούς στην Ευρώπη, με την Ελλάδα στην έκτη θέση, όπως τονίζει μελέτη του ΚΕΦΙΜ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.