Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές 2023: Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (βίντεο)

«Έτσι θα προχωρήσουμε - Σταθερά, τολμηρά, μπροστά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - ΝΔ - Το πρώτο προεκλογικό σποτ - Το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Στο πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ, κεντρικό σύνθημα είναι το «Σταθερά - Τολμηρά - Μπροστά». Το σποτ ανήρτησε στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη λεζάντα του βίντεο είναι γραμμένα τα ακόλουθα: «Δεσμευτήκαμε να μειώσουμε τους φόρους και την ανεργία. Να φέρουμε επενδύσεις. Να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό. Να θωρακίσουμε την πατρίδα. Να κάνουμε ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα. Για μία Ελλάδα πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, πιο ισχυρή».

«Έτσι θα προχωρήσουμε. Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά» αναφέρει ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του που συνοδεύει το προεκλογικό σποτ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ημερομηνία των εκλογών. Όπως είπε, οι πρώτες κάλπες με απλή αναλογική θα στηθούν στις 21 Μαΐου.

Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά.

Δεσμευτήκαμε να μειώσουμε τους φόρους και την ανεργία. Να φέρουμε επενδύσεις. Να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό. Να θωρακίσουμε την πατρίδα. Να κάνουμε ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα. Για μία Ελλάδα πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, πιο ισχυρή. Έτσι θα προχωρήσουμε. Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά.

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Tuesday, March 28, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ