Πολιτικη & Οικονομια

Σακελλαροπούλου: Χρέος μας να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των προγόνων μας

Το μήνυμά της για την 25η Μαρτίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25η Μαρτίου - Σακελλαροπούλου: Χρέος μας να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των προγόνων μας
© EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

25η Μαρτίου - Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Χρέος μας να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των προγόνων μας»

Μήνυμα σύμπνοιας και ομοψυχίας για να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των ηρωικών προγόνων μας, αναλογιζόμενοι την ευθύνη μας απέναντι στην ιστορία, έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τη δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής Παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα κατά την δήλωσή της η κυρία Σακελλαροπούλου ανέφερε: «Η 25η Μαρτίου 1821 αποτελεί ορόσημο για τον Ελληνισμό.

Ιστορική αφετηρία ενός δύσκολου και μακροχρόνιου αγώνα για ελευθερία και ανεξαρτησία, μετά από τετρακόσια χρόνια τουρκικού ζυγού, ημέρα εθνικής αναγέννησης και ανάτασης.

Με τη σημερινή, λαμπρή παρέλαση τιμάμε τη μνήμη των ηρωικών προγόνων μας και αναλογιζόμαστε την ευθύνη μας απέναντι στην ιστορία.

Χρέος μας, με σύμπνοια και ομοψυχία, να φανούμε αντάξιοι των θυσιών τους.Χρόνια πολλά!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY