Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Τσίπρα - Ράμμου στην ΑΔΑΕ: «Το φως της Δημοκρατίας νίκησε για άλλη μία φορά το σκοτάδι»

Η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην ΑΔΑΕ - Η συνάντηση με τον Χρήστο Ράμμο

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (24.1) στα γραφεία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της, Χρήστο Ράμμο. 

Βγαίνοντας από την ΑΔΑΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δήλωσε στις κάμερες: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για άλλη μια φορά νίκησε το σκοτάδι».

Δήλωση στην ΑΔΑΕ

Το φως νίκησε το σκοτάδι Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για άλλη μια φορά νίκησε το σκοτάδι.

Posted by Alexis Tsipras on Tuesday, January 24, 2023

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία της ΑΔΑΕ. Η πρώτη ήταν στις 7 Δεκεμβρίου του 2022, όταν παρέδωσε στον Χρήστο Ράμμο επιστολή με την οποία σημείωνε την αρμοδιότητα της Αρχής όσον αφορά αφενός στον έλεγχο των νόμιμων διαδικασιών της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών και αφετέρου στην ενημέρωση των θιγόμενων, ώστε να μπορούν να προσφύγουν δικαστικά, αλλά και των πολιτικών αρχηγών, για τις εισαγγελικές διατάξεις άρσης του απορρήτου.

Ο Χρήστος Ράμμος έχει εκφράσει με επιστολή του τη βούληση να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τα αποτέλεσμα των ερευνών όσον αφορά στις παρακολουθήσεις. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ