- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το απόγευμα η συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της μέσα στις φυλακές
Σχεδόν έναν μήνα μετά τη σύλληψή της
Εύα Καϊλή: Συνάντηση με την κόρη της μετά από σχεδόν έναν μήνα - Η επίσκεψη στη φυλακή μετά από άδεια των βελγικών αρχών
Η Εύα Καϊλή θα δει σήμερα (6.1) το απόγευμα και για περίπου τρεις ώρες την κόρη της μέσα στις φυλακές όπου κρατείται μετά τη σύλληψή της από τις βελγικές αρχές στις 9 Δεκεμβρίου.
Οι βελγικές αρχές συναίνεσαν στο να επιτραπεί στην πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου να δει τη μόλις 2 ετών κόρη της σε μία επίσκεψη που θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες και στην οποία θα είναι παρών και ο πατέρας της Εύας Καϊλή.
Σύμφωνα με το Star, ο χώρος μέσα στις εγκαταστάσεις των φυλακών στον οποίο θα συναντηθεί η κατηγορούμενη ευρωβουλετής με την κόρη της θυμίζει περισσότερο σχολική τάξη, με ζωγραφιές στον τοίχο, τραπεζάκια και καρεκλάκια.
Εύα Καϊλή: Διάψευση των φημών περί εγκυμοσύνης
Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με μια σύντομη δήλωση στον Alpha, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, που θέλουν την ευρωβουλευτή, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate, να είναι έγκυος.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα Πατούλη έκανε μια δήλωση για την Εύα Καϊλή και σκάνδαλο διαφθοράς λέγοντας πως: «Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της –ακούγεται ότι είναι έγκυος–, τη στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί». Αμέσως οι φήμες περί εγκυμοσύνης φούντωσαν, ωστόσο ο κ. Δημητρακόπουλος διέψευσε τα σενάρια περί εγκυμοσύνης.
«Είναι ψευδές, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», τόνισε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή στην πρωινή εκπομπή του Alpha.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.