- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Κλέων Γρηγοριάδης γδυνόταν ενώ βουλευτής του ΜέΡΑ25 μιλούσε στην κάμερα (βίντεο)
Απρόοπτο ατύχημα σε live σύνδεση από τη Βουλή
Γδύθηκε σε ζωντανή σύνδεση ο Κλέων Γρηγοριάδης: Απίστευτο περιστατικό στη Βουλή με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25 και τη βουλευτή Μαρία Απατζίδη.
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα γραφεία του ΜέΡΑ25 στη Βουλή, με πρωταγωνιστή τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.
Την ώρα της τοποθέτησης της Μαρίας Απατζίδη, βουλευτή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, ως ειδικής αγορήτριας επί του νομοσχεδίου για τη Δημοτική Αστυνομία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής μέσω webex από το γραφείο του κόμματος, ο συνάδελφός της Κλέων Γρηγοριάδης, άρχισε να γδύνεται.
Την ώρα που η κ. Απατζίδη μιλούσε μέσω του laptop της, δίπλα και πίσω της αριστερά ο συνάδελφός της Κλέωνας Γρηγοριάδης, άρχισε να ξεκουμπώνει το μπλε πουκάμισο που φορούσε.
Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 συνέχισε να επιμελείται ανέμελος την αλλαγή γκαρνταρόμπας του, χωρίς να έχει αντιληφθεί το συμβάν η Μαρία Απατζίδη, η οποία συνέχισε να εξηγεί, σοβαρή και χωρίς να έχει καταλάβει ότι φαίνεται στο κάδρο ο Κ. Γρηγοριάδης, τις θέσεις του κόμματός της επί του νομοσχεδίου.
Όταν πλέον ο κ. Γρηγοριάδης έβγαλε πλέον το πουκάμισο του και έμεινε ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, η Μαρία Απατζίδη αντιλήφθηκε το ατύχημα, τον έσπρωξε να βγει από το πλάνο και σταμάτησε την σύνδεση.
Η κυρία Απατζίδη επανήλθε και πάλι στην συζήτηση έπειτα από λίγα λεπτά, φανερά αιφνιδιασμένη από το περιστατικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή – Στρατηγική συνεργασία σε εκπαίδευση, γλώσσα, ιστορία, πανεπιστήμια
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Μείωση 3,3% των τιμών εισαγωγών στην ελληνική βιομηχανία τον Νοέμβριο
Δύο πλοία δέχθηκαν επίθεση στη Μαύρη Θάλασσα – Ασφαλή τα πληρώματα, περιορισμένες ζημιές
Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στο Μαξίμου στο μπλόκο της Νίκαιας
Ρήξη στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μετά την απόφαση Καρυστιανού για δημιουργία πολιτικού φορέα
Μήνυμα για τήρηση της νομιμότητας και συνέχιση συζητήσεων χωρίς αποκλεισμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.