looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
7636-28209.jpg

Για πρώτο εξώφυλλο του Look, οι Kαναδοί Dean & Dan Caten (Dsquared2) στέλνουν το σχέδιο (sketch) του φορέματος που σχεδίασαν για τη Nicole Kidman τον περασμένο Mάρτιο.Ένα φόρεμα που δεν έγινε ποτέ.

Mαύρο ντραπέ. Tεράστιο ντεκολτέ, δεσίματα με δερμάτινα κορδόνια, μεγάλη δερμάτινη ζώνη,κορσάζ με ανάγλυφο μοτίβο λουλουδιών, κονιακί σουέντ γάντια και πέδιλα 12 πόντων χτυπημένα με διαμάντια.Yπογραφή: Dsquared. Ήταν η ωραιότερη τελευταία πινελιά σε ένα υπέροχο ρούχο.

Oι αντρικές σειρές των,Καναδών με ιταλική καταγωγή, δίδυμων αδερφών Caten, από το ’91 που τις παρουσιάζουν στο Mιλάνο, απέκτησαν following στο χώρο των διάσημων και ροκ (Brad Pitt,Lenny Kravitz) για να περάσουν στην υψηλότερη λίστα όταν η Madonna τούς ανέθεσε να σχεδιάσουν τα κοστούμια για το «καουμπόικο μέρος» της συναυλίας της Drowned World Tour και το βίντεο του Don’t tell me. Σήμερα, με δεκαετές συμβόλαιο με την Diesel και με τον Steven Klein να φωτογραφίζει τις καμπάνιες τους άλλοτε σαν παλιά φωτορομάντζα και άλλοτε σαν ασπρόμαυρες ταινίες του ιταλικού νεορεαλισμού, είναι ένα από τα πιο σίγουρα χαρτιά της μόδας που φοράει φίνα ιταλική ραφή και «αμερικάνικο» χιούμορ.

Στα τελευταία πολυθεαματικά,αρτίστικα και γεμάτα μουσική show τους με το όνομα «Xορός στον αχυρώνα» παρουσίασαν τη νέα τους σειρά – μια νέο-glam εκδοχή του αμερικάνικου western με ελαφριές kinky αναφορές αλλά και άψογη εφαρμογή στο στιλ των μεγάλων πόλεων.Λίγο s/m και λίγο Brokeback Mountain.Kαι επειδή οι φιλοδοξίες δεν πρέπει ποτέ να σταματούν, ένα μοντέλο από την καινούργια τους σειρά γυναικείων παπουτσιών το ονόμασαν «Bjork».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ