Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι εισαγόμενο πρόβλημα - Θα το λύσουμε κι αυτό

Ο πρωθυπουργός σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στον Βόλο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Μαγνησίας
Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι εισαγόμενο πρόβλημα αλλά θα το λύσουμε και αυτό © EUROKINNISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Βόλο: Η ακρίβεια είναι εισαγόμενο πρόβλημα αλλά θα το λύσουμε κι αυτό.

«Η κυβέρνηση θα επιστρέψει στους πολίτες τα χρήματα με τα οποία επιβαρύνθηκαν άδικα τους τελευταίους μήνες» δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στον Βόλο. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε με έμφαση ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενο πρόβλημα το οποίο θα επιλυθεί και αυτό, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται με το κεφάλι χαμηλά για να ολοκληρώσει την τετραετία.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολλούς νέους, έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους, και έγινε αποδέκτης ευμενών σχολίων για την ιστορική ομιλία του στο Κογκρέσο καθώς δεν ήταν λίγοι οι συνομιλητές του, οι οποίοι του επεσήμαναν ότι «τους έκανε υπερήφανους».

Στην τοποθέτησή του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην περιφέρεια μετά τις ΗΠΑ και μετά το επιτυχημένο μας συνέδριο. Μεγάλο ευχαριστώ στα κομματικά μας στελέχη και στους φίλους μας που μας βοηθάνε να κάνουμε τη ΝΔ πιο μεγάλη και πιο δυνατή. Την ισχυρή Ελλάδα που οραματιζόμαστε τη χτίζουμε όλοι μαζί. Από τον πιλότο στην 111 πτέρυγα μάχης που προστατεύει τα σύνορα της χώρας μας, ως τον καινοτόιμο γεωργό που χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος του. Και ως τον εργαζόμενο που βλέπει μια κυβέρνηση που τον στηρίζει αυξάνοντας τον κατώτατο μισθό κατά 50 ευρώ από αυτόν τον μήνα».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η σύγχρονη Ελλάδα της αυτοπεποίθησης είναι έργο όλων. Είμαι περήφανος για το έργο των 3 τελευταίων ετών, αλλά έχω πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που η κοινωνία αντιμετωπίζει σήμερα. Και ένα θα σας πω, όπως ξεπεράσαμε τις μεγάλες δυσκολίες και ορθώσαμε την Ελλάδα της αυτοπεποποίθησης και της εθνικής κυριαρχίας, με την ίδια ένταση θα σκύψουμε και στα προβλήματα του σήμερα».

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Μαγνησίας
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Μαγνησίας © EUROKINNISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Μητσοτάκης - Βόλος: Μειώσεις στους λογαριασμούς τον επόμενο μήνα

Μειώσεις στους λογαριασμούς από τον επόμενο μήνα, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός: «Είναι εισαγόμενα τα προβλήματά μας. Η ακρίβεια είναι εισαγόμενο πρόβλημα, την αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης. Θα τα λύσουμε και αυτά τα προβλήματα. Από τον επόμενο μήνα οι πολίτες θα αρχίσουν να βλέπουν μειώσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού. Θα επιστρέψουμε στους πολίτες αυτά με τα οποία επιβαρύνθηκαν άδικα τους τελευταίυς μήνες. Και από τον Ιούλιο νέο πλαίσιο τιμολόγησης που θα περιορίσει τις αυξήσεις που μας έρχονται από το εξωτερικό.

»Θα σκύψουμε και πάνω σε αυτό το πρόβλημα, θα στηρίξουμε στο μέτρο του δημοσιονομικά εφικτού την κοινωνία, τις παραγωγικές δυνάμεις, τους αγρότες και θα κάνουμε όλοι μαζί το βήμα μπροστά για την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης. Για την Ελλάδα που μας αξίζει. Μια Ελλάδα ευημερούσα, που θα δίνει προοπτική στα νέα παιδιά».

«Θα συνεχίσουμε με το φρόνημα ψηλά, αλλά με το κεφάλι χαμηλά, να ολοκληρώσουμε την τετραετία μας, για να μπορέσουμε μετά με το κεφάλι ψηλά να ζητήσουμε από τον ελληνικό λαό να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στη ΝΔ», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ