Πολιτικη & Οικονομια

Σπήλιος Λιβανός: Αυτό είναι το βίντεο που «τον έκαψε»

Οι συνομιλίες και τα γέλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπήλιος Λιβανός
Σπήλιος Λιβανός © EUROKINNISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σπήλιος Λιβανός: Αυτός είναι ο διάλογος που οδήγησε στην αποπομπή του - Δείτε το βίντεο

Την αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από το Yπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφορμή για την παραίτηση του υπουργού υπήρξαν οι δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, ο οποίος μιλώντας σε σύσκεψη παρουσία του Σπήλιου Λιβανού, ανέφερε ότι «όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε».

Η «μοιραία» σύσκεψη στη Σπάρτη με τον Πέτρο Δούκα και δίπλα του τον Σπήλιο Λιβανό
Η «μοιραία» σύσκεψη στη Σπάρτη με τον Πέτρο Δούκα και δίπλα του τον Σπήλιο Λιβανό © ilianews

Στο βίντεο, που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones, εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης, απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να καυχιέται για τα κατορθώματα του ιδίου και της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

  • «Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι, είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…», είπε ο κ. Δούκας.
  • «Όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά, έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…», ακούγεται να λέει κάποιος από τη σύσκεψη.
  • «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.
  • Ένα στέλεχος παρεμβαίνει για να επισπεύσει ο κ. Δούκας την κουβέντα για το θέμα των αποζημιώσεων από τον παγετό και τότε φαίνεται να παρεμβαίνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
  • Σπήλιος Λιβανός: «Αυτό πρέπει να το απαντήσουμε, από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί και υπολειπόμεθα ό,τι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιΐα». Και όλοι μαζί γελάνε.

Δείτε το βίντεο που οδήγησε στην αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού

Αποκαλύψεις Δούκα για τις αποζημιώσεις των πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ