Πολιτικη & Οικονομια

Ο Παπαδημούλης συγκρίνει την Novartis με την δολοφονία Λαμπράκη

«Θα είχε κουκουλωθεί και αυτή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης © Eurokinissi
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης © Eurokinissi

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τον χαμό του Χρήστου Σαρτζετάκη συνέκρινε την υπόθεση Λαμπράκη με την Novartis.

Στον θάνατο του ανακριτή της υπόθεσης Λαμπράκη και μετέπειτα Πρόεδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη αναφέρθηκε με tweet του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Ο Χρήστος #Σαρτζετακης ήταν ένας σπουδαίος δικαστής, αφοσιωμένος στην υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος. Χωρίς αυτόν, η δολοφονία του Γρ. #Λαμπράκη από το παρακράτος της Δεξιάς, θα είχε κουκουλωθεί. Όπως κουκουλώνεται τώρα το σκάνδαλο #Νοβαρτις κ διώκονται όσοι το ανέδειξαν!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Υπενθυμίζεται ότι Χρήστος Σαρτζετάκης ο οποίος πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 92 ετών, υπηρετώντας στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, επιτέλεσε με παραδειγματική γενναιότητα το ανακριτικό του έργο στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του βουλευτή της ΕΔΑ (Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς). 

Προ ημερών, μπήκε στο αρχείο ο φάκελος του Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την υπόθεση Novartis ενώ για την ίδια πάντα υπόθεση εκλήθη σε απολογία ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documentο Κώστας Βαξεβάνης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ