Πολιτικη & Οικονομια

ΣΚΑΪ: Ουδέποτε καταθέσαμε χρήματα σε λογαριασμό του Α. Γεωργιάδη

Ο σταθμός διευκρινίζει ότι το έμβασμα έγινε σε λογαριασμό της Ευγενίας Μανωλίδου και κάνει λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα».

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο βήμα της Βουλής των Ελλήνων
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο βήμα της Βουλής των Ελλήνων © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση του σταθμού στα δημοσιεύματα περί εμβάσματος σε λογαριασμό του Άδωνι Γεωργιάδη και η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ προκειμένου να απαντήσει σε δημοσιεύματα της «Αυγής» και του «Documento» περί εμβάσματος από το κανάλι του Φαλήρου σε λογαριασμό του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, υπογραμμίζοντας ότι «ουδέποτε η εταιρεία μας κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη».

Μάλιστα, ο σταθμός διευκρινίζει ότι τα χρήματα που καταβλήθηκαν από τον ΣΚΑΪ αφορούν την αμοιβή της συζύγου του υπουργού, Ευγενίας Μανωλίδου, από τη συμμετοχή της σε εκπομπή και καταβλήθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό όπου είναι μόνη δικαιούχος. Το δημοσίευμα ήθελε ο Άδωνις Γεωργιάδης να έχει δεχθεί έμβασμα 18.000 ευρώ το 2017 και ενώ ήταν ήδη βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από τραπεζικό λογαριασμό που ανήκε στην εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)», κάτι που σταθμός διέψευσε, σημειώνοντας: «Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί “δημοσιογράφοιˮ που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα “δημοσιογραφικής αλητείαςˮ».

Η ανακοίνωση - διάψευση του ΣΚΑΪ στα δημοσιεύματα περί εμβάσματος σε λογαριασμό του Α. Γεωργιάδη

«Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να αναπαράγονται, διαδικτυακά, fake news σχετικά με την εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ) και δήθεν χρηματικές συναλλαγές της με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη. 

» Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία μας ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη. Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS, αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος “Junior Music Stars”, το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017. Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ.
Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί “δημοσιογράφοι” που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα “δημοσιογραφικής αλητείας”».

Γεωργιάδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα περί εμβάσματος από τον ΣΚΑΪ - «Άλλη μία σελίδα ντροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, την οποία μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter, έκανε λόγο για «άλλη μία σελίδα ντροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ». Συγκεκριμένα έγραψε: «Το ότι η ⁦@AvgiOnline
⁩ ανέβασε σήμερα αυτή την είδηση, του ότι δήθεν δηλ εγώ πήρα χρήματα από την τηλεόραση του ⁦@skaigr είναι άλλη μία σελίδα ντροπής για τον ⁦@syriza_gr το πήραν από το ⁦@documentonews και το ανέβασαν…». 

georgiadis.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY