Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συνεχάρη τον Ανδρουλάκη ο Λοβέρδος

Για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Νίκος Ανδρουλάκης © Eurokinissi

Συγχαρητήρια έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον Νίκο Ανδρουλάκη μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο τους.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης. Όλοι μας να αγωνιστούμε για μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ», αναφέρει ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Λοβέρδου.

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δέχθηκε πριν από λίγο ο νικητής των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εκλεγμένος πλέον πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε δεχθεί νωρίτερα τα τηλεφωνικά συγχαρητήρια του αντιπάλου του στον β΄γύρο, Γιώργου Παπανδρέου, όπως και του Ανδρέα Λοβέρδου, o οποίος μάλιστα έστειλε μήνυμα για «μεγάλο ΠΑΣΟΚ».

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: 69%-31% προηγείται ο Ανδρουλάκης στο 70,4%

Στο 70% των ψηφισάντων ως τώρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης απολαμβάνει τεράστια διαφορά από τον Γιώργο Παπανδρέου για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, που θα αναδείξει τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, στο 70,13% των ψηφισάντων, η διαφορά είναι 68,4% υπέρ Ανδρουλάκη έναντι 31,6% του Γ. Παπανδρέου. Στην Αττική, στο καταμετρημένο των ψηφισάντων η διαφορά είναι 67%-33% υπέρ Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ