Πολιτικη & Οικονομια

Λοβέρδος: Ανακοινώνει ποιον θα ψηφίσει την Κυριακή

«Κέρδισα και στη μάχη των ιδεών και στην προσδοκία, αλλά έχασα στην κάλπη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
Ο Ανδρέας Λοβέρδος © Eurokinissi

Την πρόθεσή του να ανακοινώσει τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής που θα στηρίξει στο 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε την πρόθεσή του να ανακοινώσει μέχρι αύριο, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, ποιον υποψήφιο του Κινήματος Αλλαγής θα στηρίξει στον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι πίστευε ότι θα βγει πρώτος, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη «δικαίωσαν αυτήν την πρόβλεψη».

«Από εκεί και πέρα χάσαμε» είπε και συμπλήρωσε ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου ήταν αυτή που «άλλαξε την κατάσταση». «Αν δεν ήταν ο Παπανδρέου, δεν θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα» ανέφερε.

«Πίστευα ότι θα είμαι πρώτος. Ποιος θα ήταν δεύτερος, τη μία ημέρα λέγαμε τον Παπανδρέου, την άλλη τον Ανδρουλάκη», επεσήμανε ενώ έκανε γνωστό ότι έως αύριο αναμένεται να ανακοινώσει τον υποψήφιο που θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ σημειώνοντας:

«Είμαι πολιτικός θέσεων. Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από πολιτικά διλήμματα. Και τώρα, θα πάρω θέση. Θα πω ότι "θα ψηφίσω αυτόν"».

Ως προς την αρκετά μεγάλη προσέλευση στις κάλπες, ο ίδιος σημείωσε ότι «ήταν κάτι που περίμενε και είχε προβλέψει».

«Κέρδισα και στη μάχη των ιδεών και στην προσδοκία, αλλά έχασα στην κάλπη. Εγώ είμαι αυτός που είμαι, ήθελα να είναι ξεκάθαρες οι απόψεις μου, άρα είμαι μια καθαρή πολιτική περίπτωση, αυτό που θα σου πει, αυτό είναι» είπε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ