- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μαξίμου: Η Ραλλία Χρηστίδου και τα fake news για Μητσοτάκη
«Να ζητήσει συγγνώμη, δεν μπορεί να λειτουργεί ως troll»
Το Μέγαρο Μαξίμου εγκαλεί τη Ραλλία Χρηστίδου να ζητήσει συγγνώμη για τα fake news αναφορικά με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο, που παρουσίασε ως χθεσινή.
Το Μέγαρο Μαξίμου καλεί τη Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, να ζητήσει συγγνώμη για τη διασπορά fake news αναφορικά με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως αναφέρει, η Ραλλία Χρηστίδου παρουσίασε ως «χθεσινή» την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο, η οποία είχε γίνει το 2019.
«Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου» ξεκαθαρίζει το Μέγαρο Μαξίμου, αναφερόμενο στη Ραλλία Χρηστίδου, η οποία «κατέβασε» μετά τις σφοδρές αντιδράσεις την ανάρτησή της από τα social media.
«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου για τη Ραλλία Χρηστίδου και τα fake news με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο.
Και προστίθεται: «Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτήν τη φορά στο "παιχνίδι" μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019».
«Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία» καταλήγει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για τη Ραλλία Χρηστίδου και τα fake news αναφορικά με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο.
Ραλλία Χρηστίδου - Η ανάρτησή της με τα fake news για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο
«Είναι πλέον σαφές ότι ο πρωθυπουργός εργάζεται πενθήμερο ως δημόσιος υπάλληλος. Έχει γίνει ρουτίνα να τον βλέπουμε σε φωτογραφίες χαμογελαστό κάθε ΠΣΚ. Αυτή τη φορά στο #Μέτσοβο με τον κ. Αμυρά και με ένα μπουκάλι ουίσκι είναι εμφανές ότι έχει στο μυαλό του τους 17.189 νεκρούς» έγραψε η Ραλλία Χρηστίδου.
Μόλις έγινε αντιληπτή η γκάφα της, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να «κατεβάσει» την επίμαχη ανάρτηση για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Το μήνυμα για την επανένωση του ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για τη Δεξιά
«Δεν είναι φιλοδοξία για κάθε νέο ο κατώτατος μισθός. Η φιλοδοξία είναι να πετύχει στη ζωή»
«Δεν υπάρχει πια ο ΣΥΡΙΖΑ»
Τα 4+1 προγράμματα που έρχονται πριν φύγει το 2026
«Οι πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται, κινδυνεύουν με πρόστιμα» - Όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Πόσα χρήματα κερδίζουν οι δικαιούχοι - Πού γίνονται οι αιτήσεις
Ζητούν και την παραίτηση του Κώστα Ζαχαριάδη από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
Επέκταση του προγράμματος σε 10 νέες περιοχές και πιο ευέλικτοι όροι
Το χρονικό της υπόθεσης
Πόσο αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης για τους δικαιούχους
Αύξηση στα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης σε επαρκή διατροφή
Δεν τους ένοιαξε που μίλησε για την εικόνα τους και για τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί η πιθανότητα αυτοί να αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτό που δεν άντεξαν ήταν ο χαρακτηρισμός «άνθρωποι».
Διεύρυνση εισοδηματικών κριτηρίων και διπλή παρέμβαση στην τιμή του πετρελαίου
Τελικά ούτε η Χαλκιδική ερήμωσε, ούτε τα ύδατα μολύνθηκαν, ούτε αβίωτη από τη σκόνη έγινε η ζωή των κατοίκων, ούτε οικολογική καταστροφή προκλήθηκε
Στην αντιπολίτευση αντί να νοιάζονται για την πολιτική σταθερότητα, κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η κομματική τους επιβίωση
«Καμπανάκι» για την ελληνική οικονομία
Πώς διαμορφώνεται η τιμή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.