Πολιτικη & Οικονομια

Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες μου, όλα καλά»

Πώς σχολιάζει τη σύσταση για rapid test σε ανεμβολίαστους πιστούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις θεραπείες που κάνει για τον καρκίνο και στο rapid test στις εκκλησίες για ανεμβολίαστους πιστούς.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της υγείας της και τη θεραπευτική αγώγη που ακολουθεί, προκειμένου να καταπολεμήσει το πολλαπλό μυέλωμα που έχει. Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Την είδηση είχε κάνει γνωστή η ίδια η βουλευτής της ΝΔ με ανακοίνωσή της στα social media.

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 τόνισε ότι είναι καλά και ακολουθεί τις θεραπείες. «Όλα καλά, προχωράω, κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς σχολιάζει η Ντόρα Μπακογιάννη το rapid test στις εκκλησίες για ανεμβολίαστους πιστούς

Η βουλευτής της ΝΔ, κληθείσα να σχολιάσει τη σύσταση από την Ιερά Σύνοδο για rapid test τεστ σε πιστούς, έκανε λόγο για μια «εξαιρετική τοποθέτηση της Εκκλησίας».

«Μεγάλος και πεφωτισμένος  ηγέτης ο Αρχιεπίσκοπος. Είμαστε ευγνώμονες στην Εκκλησία» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. Και πρόσθεσε: «Η Εκκλησία με διαφορετικό λόγο και αξιοπιστία προς το δικό τη ποίμνιο, μπήκε μπροστά σε συνεργασία με την κυβέρνηση». Όπως εκτίμησε, η πίεση που θα υπάρξει από την Εκκλησία, θα πείσει ένα κομμάτι των ανεμβολίαστων πιστών να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Από αυτούς που αρνούνται το εμβόλιο, το 50% δεν πλησιάζεται. Υπάρχει όμως και το 50% που φοβάται», επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη, παρομοιάζοντας τον φόβο που νιώθουν ορισμένοι με τον φόβο που νιώθει η ίδια για τον σεισμό και τις κατσαρίδες. «Υπάρχει ο λογικός (φόβος) και ο παράλογος», τόνισε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ