- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ανδρέας Ξανθός και η δυσάρεστη έκπληξη στο νοσοκομείο Βέροιας
Μία αναπάντεχη έκπληξη του επεφύλαξε ο διοικητής του ιδρύματος
Γιατί ο Ανδρέας Ξανθός δεν έκανε καμία ανακοίνωση μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο Βέροιας και πώς εμπλέκεται η εταιρεία «Τοξότης» του Καλογρίτσα
Το προσέξατε; Ο πρώην υπουργός Υγείας και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, δεν εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη περιοδεία του στο νοσοκομείο Βέροιας, μετά από μία αναπάντεχη έκπληξη, την οποία του έκανε ο διοικητής του ιδρύματος, Ηλίας Πλιόγκας.
Συγκεκριμένα, τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ), καθώς και τα αποτελέσματα της νέας μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), δυναμικότητας 10 κλινών, η οποία είναι σε πλήρη λειτουργία από τον περασμένο Ιούλιο, παρουσίασε ο Ηλίας Πλιόγκας στον Ανδρέα Ξανθό.
Γιατί τα έχασε ο πρώην υπουργός Υγείας;
Επειδή πρόκειται για ένα έργο, το οποίο, μέχρι πρόσφατα, αποτελούσε το άγος της δημόσιας διοίκησης, καθώς, ενώ αυτό διέθετε πλήρη και διασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κι έπρεπε να παραδοθεί το Νοέμβριο του... 2016, επί υπουργίας Ανδρέα Ξανθού στην Υγεία, δηλαδή, δυστυχώς μέχρι τον Μάιο του... 2019, με ευθύνη της κεντρικής διοίκησης, είχε ολοκληρωθεί μόνον το... 53% του φυσικού αντικειμένου του έργου! Ποια ήταν, μάλιστα, η ανάδοχος εταιρεία; Μα, η… «Τοξότης» του κ. Καλογρίτσα!
Ο διοικητής του νοσοκομείου Βέροιας εξήγησε, λοιπόν, στον Ανδρέα Ξανθό αναλυτικά το σύνολο των πρωτοβουλιών και των ενεργειών που, από την πρώτη στιγμή, υπουργείο Υγείας, Κτιριακές Υποδομές και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανέλαβαν, ώστε να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα ή δημόσιες κρίσεις»
«Κανένας καλύτερος από Μητσοτάκη» λέει το 54% των πολιτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.