- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Χρυσοχοΐδης απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι συνεχώς παρών»
«Και πυροσβέστης και επιτελικός, συνεχώς παρών» απαντά ο υπουργός στην Κουμουνδούρου
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτική αντιπαράθεση για τις πυρκαγιές, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντά «και πυροσβέστης και επιτελικός».
Πολιτική αντιπαράθεση έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στην Ελλάδα και η διαχείρισή τους από τον κρατικό μηχανισμό. Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι «ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας: «Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών».
«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά.
» Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές.
«Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος. Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού; Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο» προστίθεται στο κείμενο της Κουμουνδούρου για τις φωτιές.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Η απάντηση του υπουργού στον ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι. Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι».
Και κατέληξε: «Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.