- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΣΥΡΙΖΑ: Πώς σχολιάζει τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μία άλλη χώρα»
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την πανδημία κορωνοϊού στη συνέντευξή του.
«Η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη σήμερα ήταν προσπάθεια ταπείνωσης της κοινής λογικής» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Φαίνεται ότι η ανέμελη στιγμή του στην Πάρνηθα έχει μακρά διάρκεια».
Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται: «Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα ήταν μια βαθιά απογοήτευση για όσους ήλπιζαν ότι θα δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις για τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησής του που έχουν οδηγήσει σε δραματικό απολογισμό σε απώλειες συνανθρώπων μας».
» Εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα, που το σύστημα υγείας της δεν έχει καταρρεύσει, που η οικονομία της δεν βρίσκεται στη χειρότερη ύφεση μεταπολεμικά, που οι επιχειρηματίες δεν βρίσκονται σε απόγνωση και οι εργαζόμενοι στην απόλυτη ανασφάλεια».
Ακολούθως, ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί όπως σημειώνει: «Δεν βρήκε επίσης μια κουβέντα να πει για τους υγειονομικούς που δέχονται καθημερινά επιθέσεις από τους υπουργούς του. Δεν είπε τίποτα στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολικές αίθουσες ασφυκτικά γεμάτες και με ανοιχτά παράθυρα μέσα στο κρύο».
» Απέφυγε για άλλη μια φορά να δεσμευτεί να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Επιτροπής λοιμωξιολόγων, ώστε να μάθουμε τι πραγματικά οδήγησε στην τραγωδία της Θεσσαλονίκης».
Κλείνοντας, υποστηρίζει: «Αντίθετα, τα βρήκε όλα τέλεια με τα εμβόλια που μετά τις υποσχέσεις για 2 εκατομμύρια τον πρώτο μήνα τώρα πανηγυρίζουν για 8 χιλιάδες εμβόλια την ημέρα. Όλα τέλεια με εμβολιαστικά κέντρα που στέλνουν κόσμο στην άλλη άκρη της κάθε περιοχής από αυτή που διαμένουν για εμβόλιο. Όλα τέλεια και με την ιχνηλάτηση, που απλά δεν υπάρχει γιατί δε γίνονται μαζικά τεστ ούτε και συνταγογραφούνται για να είναι προσβάσιμα στο πληθυσμό».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η χώρα μας με τους 17 δορυφόρους της έχει ανέβει στην "πρώτη γραμμή" της ευρωπαϊκής διαστημικής τεχνολογίας», γράφει ο πρωθυπουργός
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων
«Δεν θα νομιμοποιήσω την πρωτοφανή απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα εις βάρος μου»
Ποια είναι η διαδικασία και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται
«Προχώρησα σε μια νέα πολιτική επιλογή έπειτα από μια περίοδο ανεξαρτησίας και πολιτικής ωρίμανσης», είπε ο ευρωβουλευτής
«Το να μιλάει ο Πρωθυπουργός για τις καταχρηστικές συμπεριφορές των τραπεζών είναι σαν να δεσμεύεται ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα» αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς
Μια προσέγγιση στις πολλαπλές ερμηνείες του δυτικού πολιτισμού και στις αντιφάσεις που τον συνοδεύουν
Η αναφορά στη Euroleague και την πρόοδο στις σχέσεις με τη Λιβύη
Το δίλημμα ανάμεσα στη συναλλαγή και τη θεσμική λειτουργία
Συνεχίζει τη μάχη στη ΜΕΘ
Τι ώρα κλείνει σήμερα η πλατφόρμα
Στο 38,5% οι θετικές αξιολογήσεις για την κυβέρνηση
«Το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθώ»
Από τον ιδεολογικό αποκλεισμό στη σύγκλιση με τον κεντροαριστερό χώρο
Πότε αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Νίκο Ανδρουλάκη
Το σχόλιο με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής
Η Ελλάδα ανήκει στη Δύση — και το αποδεικνύει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.