- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παύλος Χρηστίδης: Καμμένος και ΣΥΡΙΖΑ χρωστάνε μια συγγνώμη
Στον Γιώργο Παπανδρέου - Η ανάρτηση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Χρηστίδης καλεί Πάνο Καμμένο και ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του.
Στον Πάνο Καμμένο και την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών που τον έκρινε ένοχο για συκοφαντική δυσφήμιση, δικαιώνοντας τον Αντρίκο Παπανδρέου, αναφέρθηκε ο Παύλος Χρηστίδης.
Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος ήταν από αυτούς που «έκαναν καριέρες στη χυδαιότητα και τη συκοφαντία».
Και προσθέτει στο μήνυμά του στα social media ότι «οφείλει μια συγνώμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι τόσα χρόνια σιωπούσε, όταν ο συγκυβερνήτης του συκοφαντούσε χυδαία το ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής καλείται να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ στον Αντρίκο Παπανδρέου. Το δικαστήριο έκρινε ότι οι ισχυρισμοί του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση με τα περίφημα CDS (σ.σ. Συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης) ήταν συκοφαντικοί.
Ο κ. Καμμένος είχε επανειλημμένα κατηγορήσει τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού για τα ασφάλιστρα κινδύνου του ελληνικού χρέους και το πώς εμπλεκόταν -σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του πρώην βουλευτή και υπουργού- σε σκάνδαλο κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας.
Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης ότι κάθε φορά που ο Πάνος Καμμένος θα επαναλαμβάνει αυτούς τους ισχυρισμούς θα πρέπει να βάζει το χέρι στην τσέπη και να πληρώνει 2.000 ευρώ στον Αντρίκο Πανανδρέου.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, για τον Πάνο Καμμένο και την καταδίκη στην υπόθεση με τον Αντρίκο Παπανδρέου:
«Η καταδίκη του κ. Καμμένου για τη συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου και την υπόθεση των CDS επιβεβαιώνει αυτο που όλοι ξεραμε. Οτι κάποιοι έκαναν καριέρες στη χυδαιοτητα και τη συκοφαντια. Πρώτος πρώτος ο κ. Καμμένος.
Μαζί με εκείνον, όμως, οφείλει μια συγνώμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι τόσα χρόνια σιωπούσε, όταν ο συγκυβερνήτης του συκοφαντούσε χυδαία το ΠΑΣΟΚ , τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.