Πολιτικη & Οικονομια

Παράταση του νησιωτικού ΦΠΑ έως τις 30 Ιουνίου 2021

Ποια νησιά αφορά

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λέρος
Λέρος © EUROKINISSI

Νησιωτικό ΦΠΑ: Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2021 σε πέντε νησιά του Αιγαίου.

Παρατείνεται το νησιωτικό ΦΠΑ έως 30 Ιουνίου 2021 στα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή (4/12).

Με έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτη προς την Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής & Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών είχαν κατατεθεί τα αναλυτικά στοιχεία διαμενόντων των πέντε νησιών, όπου λειτουργούν Κέντρα Υποδοχής & Ταυτοποίησης. Σύμφωνα με το έγγραφο πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση του νησιωτικού ΦΠΑ.

Όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ τα στοιχεία αφορούν την περίοδο 2019-2020 (μέσος όρος διαμενόντων στις δομές) όπου οι επιπτώσεις της μεταναστευτικής κρίσης συνεχίσουν να ισχύουν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»
Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»

Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY