- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Προβολή για τις Ένοπλες Δυνάμεις στη Βουλή - Η απάντηση Γεωργιάδη
Το αιχμηρό σχόλιο στο Twitter για τους επικριτές, τους οποίους ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτηρίζει «υποκριτές»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η ειδική προβολή για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην πρόσοψη της Βουλής.
Η ειδική προβολή για τις Ένοπλες Δυνάμεις πάνω στην πρόσοψη της Βουλής προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media.
Η Βουλή των Ελλήνων, θέλοντας να τιμήσει την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε αυτήν την ειδική προβολή στο κεντρικό κτίριο, το βράδυ του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου 2020.
Στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής «ζωντάνεψαν» -μέσα από μια οπτική, εικαστική σύνθεση- στιγμές και γεγονότα της ελληνικής ιστορίας που αναδεικνύουν «τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κατά την ιστορική εξέλιξή τους, στην ελευθερία, στην ασφάλεια και στην ίδια την ύπαρξη του έθνους και του λαού μας».
Η προβολή αυτή πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Το Oruc Reis δεν σταματά τις έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων, την ώρα που μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας παρακολουθούν στενά κάθε του κίνηση και η ελληνική διπλωματία συνεχίζει να υλοποιεί βήμα βήμα το σχέδιό της για τη διπλωματική απομόνωση της Τουρκίας.
Ήδη, στο επόμενο Συμβούλιο της Ευρώπης τον Δεκέμβριο δεν αποκλείεται να έρθουν και οι πρώτες κυρώσεις κατά της Άγκυρας, καθώς οι Ευρωπαίοι εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την προκλητική στάση της Τουρκίας και ειδικά του Ερντογάν που την ώρα που τείνει χείρα φιλίας στην Ευρώπη, συνεχίζει να συντηρεί πολεμικό σκηνικό στην Ανατολική Μεσόγειο, απειλώντας κράτη - μέλη της ΕΕ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστα τα επικριτικά σχόλια για την ειδική προβολή για τις Ένοπλες Δυνάμεις πάνω στην πρόσοψη της Βουλής, κάνοντας λόγο για «υποκριτές».
Δείτε τι έγραψε στο Twitter - Τι έδειχνε το βίντεο για τις Ένοπλες Δυνάμεις που προβλήθηκε στην πρόσοψη της Βουλής:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.