Πολιτικη & Οικονομια

Πέτσας: Πάνω από 1 εκατ. SMS για άθληση στάλθηκαν χθες το βράδυ

«Αντί να πληρώνουν πρόστιμα, να ακολουθούν τις οδηγίες», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άθληση
Άθληση © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Στέλιος Πέτσας: Τι είπε για την αποστολή 1 εκατ. μηνυμάτων στο 13033 για άθληση το βράδυ της Κυριακής- Τι δήλωσε για τη σημερινή κίνηση στους δρόμους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ότι μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, εστάλησαν πάνω από 1 εκατομμύριο SMS στο 13033 για άθληση

Ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για καταστρατήγηση και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή η καταστρατήγηση θα βρει απέναντι τους ελέγχους που θα είναι εκτεταμένοι και σκληροί. Καλούμε όλους αντί να πληρώνουν πρόστιμα να ακολουθούν τις οδηγίες για να βγούμε πιο γρήγορα από το lockdown».

«Αν ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών δεν θα χρειαστούν σκληρά μέτρα» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και απάντησε σε ερώτηση για την παρατήρηση κίνησης στους δρόμους της Αθήνας σήμερα (9/11). 

«Αναμένουμε μια αυξημένη κίνηση ως αποτέλεσμα της επιλογής να παραμείνουν ορισμένες δραστηριότητες όπως τα σχολεία», είπε ο κ. Πέτσας και υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρξει χαλάρωση των μέτρων για ερασιτέχνες αλιείς και κυνηγούς προσθέτοντας ότι τυχόν ποσά που έχουν δοθεί θα συμψηφιστούν με επόμενα ποσά π.χ. για κυνηγετικές άδειες». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ