- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αδ.Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Διακινεί συκοφαντία ως δήλωση μου»
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επανέλαβε τι ισχύει με τη φράση «ο γιος μου θα προτιμούσα να είναι Χρυσαυγίτης παρά κομμουνιστής»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διακινεί μια συκοφαντία ως δική του δήλωση και παρουσιάζει τι ισχύει.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται εκ νέου στη δήλωση «ο γιος μου θα προτιμούσα να είναι Χρυσαυγίτης παρά κομμουνιστής», την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ -όπως αναφέρει- επιμένει να διακινεί ως δική του, τη στιγμή που ο ίδιος έχει επανειλημμένα διαψεύσει ότι την έχει πει.
Στο μήνυμά του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επαναλαμβάνει ότι πρόκειται για μια «ψευδή και συκοφαντική αναφορά του τότε βουλευτού Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής», ο οποίος είχε ισχυριστεί από το βήμα του Κοινοβουλίου πώς τον άκουσε να το λέει στην τουαλέτα της Βουλής.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ διακινεί μία συκοφαντία ως δήθεν δική μου δήλωση: "Ο γιος μου θα προτιμούσα να είναι χρυσαυγίτης παρά κομμουνιστής". Στηρίζεται σε μια ψευδή και συκοφαντική αναφορά του τότε βουλευτού Παππά της ΧΑ ότι δήθεν με είχε ακούσει να το λέω στην τουαλέτα της Βουλής! Ντροπή!» αναφέρει στο μήνυμά του στα social media ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και στον ραδιοφωνικό σταθμό «RealFM» τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.
«Βλέπω τον κ. Κούλογλου στο ΟΡΕΝ και ισχυρίστηκε στον άερα ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι "προτιμώ ο γιος μου να είναι Χρυσαυγίτης παρά κομμουνιστής". Και μάλιστα έλεγε ότι το έχει πει ο Γεωργιάδης και δεν το έχει διαψεύσει. Προσέξτε τα πραγματικά περιστατικά για να καταλάβετε τι τραβάω» ανέφερε.
Και διευκρίνισε: «Είμαι μια ημέρα στη Βουλή ως υπουργός Υγείας, μιλάει ο κ. Παππάς της Χρυσής Αυγής για ένα άσχετο νομοσχέδιο και στην ομιλία του λέει και "όπως άκουσα τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει στις τουαλέτες της Βουλής, θα προτιμούσα ο γιος μου να είναι Χρυσαυγίτης παρά κομμουνιστής". Πήρα αμέσως τον λόγο και τον διέψευσα. Έκτοτε ο κ. Παππάς δεν το ανέφερε ξανά».
«Κάθεται ολόκληρο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δίνει πίστη σε κάτι που είπε ο Χρήστος Παππάς συκοφαντικό εναντίον μου, που άκουσε δήθεν στις τουαλέτες. Με συγχωρείτε, είναι αυτός τρόπος να κάνουμε δημόσιο διάλογο; Καταλαβαίνετε τι ζω; Εδώ έχει χαθεί η μπάλα» ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη συκοφαντία που συνεχίζει να διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν δική του δήλωση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι λέει για ΒΟΑΚ και Canadair
Bιομηχανίες και σούπερ μάρκετ εξακολουθούν να δέχονται πιέσεις από τις αυξήσεις στο κόστος πρώτων υλών
Τι αναφέρει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης σε έκθεσή του
Στόχος μας η νέα πτέρυγα να λειτουργήσει ως ένα σύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας Χρονίων Παθήσεων
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η ισραηλινή πρεσβεία
Διερωτήθηκε γιατί, εφόσον υπήρχαν υποψίες εναντίον του για το πρόσωπό του, του είχε ανατεθεί κεντρικός ρόλος
Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών
4,8 χιλιόμετρα υπόγειας διαδρομής προστίθενται στο ενιαίο δίκτυο
«Εξέχων ζωγράφος και λεπταίσθητος ποιητής»
«Δεν θέλουμε να έχουμε ανεμογεννήτριες στην Αττική», δηλώνει ο υπουργός Περιβάλλοντος
Το σχέδιο ΝΔ και ΕΛ.ΑΣ που καλείται να ματαιώσει
Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής
6 νέα έργα σε Βύρωνα, Ελευσίνα, Μοσχάτο-Ταύρο, Μέγαρα, Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα και Καισαριανή
Συζητήθηκε το ζήτημα της τρομοκρατίας και η ανάγκη να υπάρξει αποφασιστική στάση απέναντι στο φαινόμενο
«Δεν θα στείλουμε τον λογαριασμό στα παιδιά μας»
Ο υπουργός αναφέρθηκε στα σχόλια του ηθοποιού προς το πρόσωπό του με αφορμή την υπόθεση Marfin
«Η κυβέρνηση θα κατευθύνει τους πόρους στο σύνολο της κοινωνίας»
Η παραίτησή του έγινε δεκτή και η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Η κυβέρνηση μιλά για μεταρρυθμίσεις αλλά περιορίζεται στα μερεμέτια
Οι εκλογές της αποδόμησης και ο κίνδυνος της ακυβερνησίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.