Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Δένδιας: Ο λόγος που φόρεσε μάσκα του Παναθηναϊκού

Τι είπε ο υπουργός Εξωτερικών για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τους Γουλφς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Δένδιας
Νίκος Δένδιας © EUROKINNISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε την υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας με μάσκα του Παναθηναϊκού γιατί «η Γκονθάλεθ Λάγια είναι Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, εξήγησε για την έβαλε μάσκα του Παναθηναϊκού όταν υποδέχθηκε την Ισπανίδα ομόλογό του. Ο κ. Δένδιας βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Κοτταρίδης τον υποδέχτηκε με μία μάσκα του Ολυμπιακού.

Ο κ. Δένδιας εξήγησε πως η Ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών και η οικογένειά της «έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις με ομάδα που οι φίλαθλοί της έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. εννοεί την Ρέαλ Μαδρίτης). Και η αθλητική διπλωματία είναι κομμάτι των προσωπικών σχέσεων. Το δέσιμο των ανθρώπων έχει εξαιρετική σημασία για τη χώρα».

Όσο για την κίνηση του δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης να φορέσει μάσκα του Ολυμπιακού, ο υπουργός αντέδρασε λέγοντας πως αν τη φοράει ενόψει του αγώνα της άλλης εβδομάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Γουλφς, στηρίζει κι εκείνος τον Ολυμπιακό.

«Κι εγώ μαζί σας, παίζει ελληνική ομάδα, θα είμαστε με τον Ολυμπιακό», είπε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε πως «πρέπει να είσαι σοβαρός και να κάνεις τη δουλειά σου και να μην είσαι σοβαροφανής».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ