- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμαρχος Σύρου: Άμεση η ανταπόκριση του Βασίλη Κικίλια
Σχετικά με το αν και πόσα περιστατικά κορωνοϊού υπάρχουν στο νησί
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια στον δήμαρχο Σύρου, σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού του νησιού - Τι δήλωσε ο δήμαρχος.
Η προσωπική επικοινωνία του δημάρχου Σύρου, Νικ. Λειβαδάρα με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια προκειμένου να ενημερωθεί ο πρώτος για το αν και πόσα περιστατικά COVID-19 υπάρχουν στο νησί, καταδεικνύει ότι η διαχείριση των κρουσμάτων- τουλάχιστον σε επίπεδο επικοινωνίας- δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Ο κ. Λειβαδάρας καταγγέλει ότι για τους 4 ασθενείς με κορωνοϊό στη Σύρο, ενημερώθηκε- όπως και όλοι οι κάτοικοι του νησιού- από τα ΜΜΕ με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και να στοχοποιηθεί τόσο το νησί όσο και ο ίδιος και ο αντιπεριφερειάρχης που δεν είχαν εικόνα της κατάστασης.
Μετά από σειρά τηλεφωνημάτων ο δήμαρχος αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τον υπουργό Υγείας ο οποίος, όπως επισήμανε ο κ. Λειβαδάρας μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του MEGA, ήταν ο μοναδικός που κινητοποιήθηκε άμεσα και έδωσε λύση.
Ο Β. Κικίλιας αφενός έφερε σε επικοινωνία τον κ. Λειβαδάρα με τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και αφετέρου έδωσε εντολή στη διοίκηση του νοσοκομείου Σύρου να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι για τα κρούσματα που εκδηλώθηκαν στο νησί τους και για την ιχνηλάτηση των ανθρώπων που ενδεχομένως ήρθαν σε επαφή με τους ασθενείς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Τον κατηγόρησε ότι δεν τήρησε συμφωνίες που είχαν κάνει στο παρελθόν
Σε εφαρμογή από τη Δευτέρα η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών
Οι νεότεροι ψηφοφόροι μπαίνουν στην εκλογική διαδικασία με διαφορετικές εμπειρίες, αξίες και τρόπους ενημέρωσης
Πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΑΤ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.