Πολιτικη & Οικονομια

Για πολιτική εκμετάλλευση της Marfin κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Ζητεί ακύρωση της αυριανής «υποκριτικής παράστασης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Για πολιτική εκμετάλλευση της Marfin κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Πολιτική εκμετάλλευση της Marfin καταλογίζει στον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παραίτηση του Δημοσίου από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων

Για «πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας της Marfin» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παραίτηση του Δημοσίου από την αναίρεση που αφορά την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Μητσοτάκη, αποδίδοντάς του «χυδαιότητα και φαρισαϊσμό». «Δεν φθάνει που επιβράβευσε τους τότε ιθύνοντες, που δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τους εγκληματίες και να τους φέρουν αντιμέτωπους με τη Δικαιοσύνη, χρήζοντάς τους σήμερα υπουργούς. Ενώ ετοίμαζε την επικοινωνιακή φιέστα με πρόσχημα τους νεκρούς της Marfin, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη άσκησε αναίρεση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που καταδίκασαν τα υπουργεία Εργασίας και Δημόσιας Τάξης για την καταβολή αποζημίωσης στις οικογένειες των θυμάτων», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι η «ΝΔ δηλαδή, αντί να επιδιώξει ως κυβέρνηση την επιτάχυνση των αποζημιώσεων για τις οικογένειες, έκανε ακριβώς το αντίθετο ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τέλος, καλεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό «μαζί με την ακύρωση της αίτησης αναίρεσης μετά την κατακραυγή, να ακυρώσει και την αυριανή υποκριτική του παράσταση».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ