- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι κατήγοροι του «Ποταμιού»
Διαβάζω ότι ο κ. Κουβέλης εξαπέλυσε επίθεση από τη Θεσσαλονίκη στο Ποτάμι που κατηγορείται για λαϊκισμό, ότι είναι απολίτικο, ότι δεν έχει θέσεις.
Από ποιους;
• Από αυτούς που έκαναν το καλοκαίρι του 2011 περαντζάδα από την πλατεία Συντάγματος και ζητούσαν να τείνουμε ευήκοον ους στους αγανακτισμένους που ήθελαν να κάψουν τη Βουλή και μούντζωναν και προπηλάκιζαν βουλευτές.
• Από αυτούς που δεν ψήφισαν ούτε μία μεταρρύθμιση όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με απίθανες δικαιολογίες και προφάσεις, ακόμη κι αν θεωρητικά συμφωνούσαν, για να μην συμπλεύσουν με την κυβέρνηση στο παραμικρό από τον φόβο του κομματικού κόστους.
• Από αυτούς που ψήφιζαν «παρών» για να μην πάρουν σαφή θέση ακόμη και για θέματα που είχαν αποδεχθεί στην προγραμματική συμφωνία διακυβέρνησης.
• Από αυτούς που υπέταξαν την αξιοκρατία και τη διαφάνεια στο όφελος το κόμματος και των δικών μας παιδιών (βλ. 4-2-1)
• Από αυτούς που έδιναν διαπιστευτήρια στους πρυτάνεις, στους συνδικαλιστές (βλ. Φωτόπουλος), στις συντεχνίες και στην Παναγία Σουμελά.
Δεν υπάρχει τίποτε πιο πολιτικό από το να καταδικάζεις το παρασιτικό κομματικό σύστημα που έβαλε τη θηλιά στο λαιμό του απλού κόσμου για να διασωθεί το ίδιο και να σώσει και τους πελάτες του.
Και δεν υπάρχει τίποτε πιο ξεκάθαρο από το να μιλάς για καθαρή και αταλάντευτη ευρωπαϊκή πορεία, για χωρισμό εκκλησίας-κράτους, για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, για αξιολόγηση και αξιοκρατία παντού, για ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, για άρση των εμποδίων στην οικονομική δραστηριότητα που θα ανατάξει τη χώρα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.