- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Μήνυμα της ΠτΔ για το «Μένουμε Σπίτι»
«Δεν χάνουμε την επαφή με την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μας»
«Μένουμε σπίτι αλλά δεν χάνουμε την επαφή με την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μας» σημειώνει η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο twitter.
«Μένουμε σπίτι αλλά δεν χάνουμε την επαφή με την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μας» σημειώνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με μήνυμά της στο Twitter. Όπως τονίζει η πρόεδρος «τα έχουμε ανάγκη τώρα περισσότερο από πριν» και μας προτρέπει σε μια κυριακάτικη εικονική επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και περιήγηση στους θησαυρούς του.
Ακολουθεί η ανάρτηση της κας Σακελλαροπούλου:
«Κυριακάτικη επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και περιήγηση στους θησαυρούς του. #μενουμε_σπιτι αλλά δεν χάνουμε την επαφή μας με την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μας. Τα έχουμε ανάγκη τώρα περισσότερο από πριν».
Το tweet συνοδεύεται από βίντεο με τον τίτλο «Συζητώντας με την Ιστορία: 5 + 4 Θησαυροί στο Εθνικό Αρχαιολογικό...» που επιμελήθηκε το γραφείο τύπου του υπουργείου Πολιτισμού με την παρακάτω λεζάντα:
«Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, «Συζητώντας με την Ιστορία», καλεί σε εικονικούς περιπάτους στα μουσεία στους αρχαιολογικούς χώρους και στους εποπτευόμενους οργανισμούς του, όσο #μένουμε_σπίτι. Μετά τους 11 θησαυρούς του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, σήμερα θα δούμε 5 + 4 θησαυρούς του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.
Σε μια περιήγηση από τους πρώιμους νεολιθικούς οικισμούς της Ελλάδας, μέχρι τις τελευταίες αναλαμπές του αρχαίου κόσμου, η Διευθύντρια του ΕΑΜ Δρ Μαρία Λαγογιάννη, μας παρουσιάζει 9 θησαυρούς του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Το ΕΑΜ, άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το 1889 και είναι το σημαντικότερο στο είδος του παγκοσμίως.
Η σκηνοθεσία είναι του Μιχάλη Ασθενίδη, η μουσική του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργου Κουμεντάκη και η παραγωγή του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού».
Κυριακάτικη επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και περιήγηση στους θησαυρούς του. #μενουμε_σπιτι αλλά δεν χάνουμε την επαφή μας με την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μας. Τα έχουμε ανάγκη τώρα περισσότερο από πριν. https://t.co/HPZEHtjCan
— President GR (@PresidencyGR) April 5, 2020
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.