Πολιτικη & Οικονομια

Κωνσταντινέας: Ο βασιλιάς του τουίτερ

Όλα ξεκίνησαν με αυτό το τουίτ ενός συμπολίτη

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει τις πρόσφατες αναρτήσεις στο twitter του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα.

Τον σύντροφο Κωνσταντινέα τον γνωρίσαμε πρώτα ως διαιτητή και μετά ως βουλευτή, ιδιότητες στις οποίες δύσκολα κανείς θα ισχυριστεί ότι διέπρεψε. Πράγμα εντελώς λογικό καθώς, όπως έχουμε καταλάβει από την πρώτη στιγμή της δεύτερης γνωριμίας μαζί του (από τοτε που έγινε βουλευτής δηλαδή), η πραγματική του δύναμη είναι η κωμωδία. Είναι το να κάνει τους συμπολίτες του να γελούν.

Αυτό το, τόσο χρήσιμο στον ζόφο των ημερών, ταλέντο επιστράτευσε σε έναν τουιτερικό διάλογο με τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και κατάφερε όχι μόνο να ψυχαγωγήσει το κοινό του, αλλά και να μας χαρίσει την φράση «είμαι κατά τον αντί υπέρ όμως του μαζί», φράση που κερδίζει δικαιωματικά μια θέση δίπλα στο «ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ» που κοσμεί το μνημείο των νεκρών της ΕΡΤ (άραγε υπάρχει ακόμα αυτό το σπουδαίο μνημείο;) και (γιατί όχι) στο «covfefe» του ημιπαράφρωνα πορτοκαλή.

Όλα ξεκίνησαν με αυτό το τουίτ ενός συμπολίτη που τόλμησε να κοροϊδέψει την πνευματική και γραμματική συγκρότηση του σπουδαίου αγωνιστή (δεν θέλω να λέμε τα ίδια... κάθε αριστερός συμπολίτης είναι αυτομάτως και αγωνιστής)

772_a.jpg

Το χωρίς κανένα σεβασμό τουίτ προκάλεσε την δίκαιη οργή του συντρόφου Κωνσταντινέα ο οποίος απάντησε απειλώντας με αποκαλύψεις αλλά και με μετατροπή των βαρετών συμπολιτευτικών ονείρων σε υγρά. Απάντηση που με τις σειρά της οδήγησε στην «παρεμβολή» του Μπάμπη του Παπαπαναγιώτου.

772_b.jpg

Η «παρεμβολή» οδήγησε στην φοβερή αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία το τουίτ που δεν σεβάστηκε (ή έστω λυπήθηκε) τον σύντροφο Κωνσταντινέα άρεσε στον λογαριασμό «Αντί-Σύριζα», αποκάλυψη που με τη σειρά της προκάλεσε άλλη μια συγκαταβατική «παρεμβολή».

772_c.jpg

Φυσικά, όλα τα παραπάνω από μόνα τους θα ήταν απλώς ενδιαφέροντα και όχι για περισσότερα από ένα χαμόγελο αν δεν οδηγούσαν σε αυτό το μνημείο ασυναρτησίας και κρυμμένων νοημάτων το οποίο, με τούβλα του τις λίγες λέξεις που ξέρει, έχτισε ο σύντροφος πρώην βουλευτής.

772_d.jpg

Παρότι έχω μερικές ιδέες, δεν θα κάνω καμία προσπάθεια να μεταφράσω σε κάποια από τις γλώσσες που μιλάνε οι κάτοικοι του πλανήτη Γη αυτό το σπουδαίο δημιούργημα. Θα ήταν άδικο και για μένα και για τον δημιουργό του. Το μόνο που θέλω είναι να παρακαλέσω τον σύντροφο Κωνσταντινέα να τουιτάρει όσο πιο συχνά μπορεί (εννοείται πως έγινα follower). Τουλάχιστον για όσο κρατήσει αυτή η κρίση. Και μπράβο του.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ