- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Το ΔΙΚΤΥΟ δημιουργεί «Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή» - Ποιοι συμμετέχουν
Ανάμεσά τους και ο πρώην αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ
Ποιοι αποτελούν τη «Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή» που δημιουργεί το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Σε μια περίοδο που η ανάγκη διεθνών συνεργασιών είναι περισσότερο πολύτιμη από κάθε άλλη φορά, το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη προχωρά στην ενίσχυση της διεθνούς διάστασης της δραστηριότητάς του. Το ΔΙΚΤΥΟ από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του επεδίωξε και πέτυχε διεθνείς συνεργασίες και προχώρησε σε σημαντικές εκδηλώσεις προκειμένου να μεταφερθεί πολύτιμη εμπειρία στη χώρα μας, η οποία με τη σειρά της να μετασχηματιστεί σε συγκεκριμένες προτάσεις για την ανόρθωση και την πρόοδο της χώρας.
Με βάση την εμπειρία αυτή δημιουργείται η «Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή» του ΔΙΚΤΥΟΥ, η οποία αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες της Πολιτικής, διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς και αναγνωρισμένους αναλυτές των μεγαλύτερων Think Tanks της Ευρώπης.
Στόχος αυτής της Επιτροπής, η οποία θα συνεδριάζει με πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ, είναι να κρατά επικαιροποιημένο τον δημόσιο διάλογο και τη σκέψη στην Ελλάδα, με την παρουσίαση όλων των σημαντικών εξελίξεων που συντελούνται διεθνώς στα μείζονα ζητήματα, αλλά και να προτείνει προγραμματικές λύσεις δοκιμασμένες και εφαρμόσιμες.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «σταθερή επιδίωξή μας είναι, κάθε ένας από τους σημαντικούς ανθρώπους που μετέχουν στην Επιτροπή αυτή, να είναι ένας εν δυνάμει "πρέσβης" της ελληνικής οπτικής και των θέσεών μας, σε μια εποχή που οι εξελίξεις διαμορφώνονται, πλέον, και σε χώρους εκτός της παραδοσιακής πολιτικής».
Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ για την Ειρήνη και την Ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο είναι προγραμματισμένη την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στις 19.30.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kατά τη συζήτηση για την κύρωση της πρώτης τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της HELLENIC TRAIN
«Μεγάλη η σημερινή μέρα για το Πολεμικό Ναυτικό», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Διευκολύνονται οι πολίτες στον έλεγχο των ψηφιακών τους εγγράφων
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ για επιδοτήσεις, επενδύσεις και όρους που υπονομεύουν ασφάλεια και ανταγωνισμό
Νέα υποδομή, νέα τρένα και αυστηρότερο πλαίσιο λειτουργίας για την αποκατάσταση της ασφάλειας στα τρένα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την ένταξη της Belharra «Κίμων» και την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την άφιξη της πρώτης Belharra
Χαμηλότερα από τον μέσο όρο ΕΕ τα οικιακά τιμολόγια ρεύματος, εκρηκτική άνοδος ηλεκτρικών αυτοκινήτων
«Υπάρχει επί της αρχής συμφωνία για συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες τη Δευτέρα το μεσημέρι»
Με ελικόπτερο η άφιξη των επισήμων στη Belharra «Κίμων»
Τι προανήγγειλε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών
Η τιμή του ρεύματος και η δυνατότητα κατάληψης της εθνικής οδού
Τι ισχύει για τις μεταφορές μεταξύ φίλων
Τελετή με υψηλό συμβολισμό στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας
Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «φρένο» σε σενάρια Τσίπρα και Καρυστιανού
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Γενική Γραμματέα Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μέλη της διοίκησης έκαναν λόγο για σοβαρά ζητήματα θεσμικής λειτουργίας
Η αντιπολίτευση μιλά για «χρηματοδότηση»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.