- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η υγεία στα νησιά - περιοχές του μεταναστευτικού επί τάπητος
Συνάντηση Κικίλια - Μηταράκη
Ο κ. Μηταράκης συμφώνησε στην περαιτέρω ενίσχυση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας των νησιών και των περιοχών που φιλοξενούν Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης .
Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Υγείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.
Παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα ενίσχυσης των νοσοκομείων PHILOS, στο οποίο ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες 1.100 προσλήψεις, όλων των ειδικοτήτων, στα νοσοκομεία των νησιών και των περιοχών που έχουν επιβαρυνθεί από το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα. Επιπροσθέτως, ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε τον κ. Μηταράκη για την πρόσληψη 51 γιατρών στα ΚΦΜΠ και ΚΥΤ όλης της χώρας.
Ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στον καθολικό εμβολιασμό που έχει υλοποιηθεί σε μετανάστες και πρόσφυγες των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών και των Κέντρων Φιλοξενίας της ενδοχώρας, καθώς και για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του ΕΟΔΥ μέσα στο 2020, ο οποίος ήδη υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία, καθώς πρόσφυγες και μετανάστες εμβολιάζονται άμεσα κατά την άφιξή τους στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Ο κ. Μηταράκης συμφώνησε στην περαιτέρω ενίσχυση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας των νησιών και των περιοχών που φιλοξενούν Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης και έθεσε τις προτεραιότητες του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για το προσεχές χρονικό διάστημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.