- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνάντηση Κικίλια με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Ο Π.Ι.Σ παρουσίασε τις προτάσεις του για το σύστημα υγείας
Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιο Εξαδάκτυλο και τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Ελευθερίου.
Στη συνάντηση, ο κ. Εξαδάκτυλος παρουσίασε στον κ. Κικίλια τις προτάσεις του Π.Ι.Σ. για το σύστημα Υγείας. Ο Υπουργός Υγείας τόνισε ότι θα μελετήσει τις προτάσεις και θα τοποθετηθεί επ’ αυτών στο προσεχές χρονικό διάστημα.
Ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε επίσης τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ότι βρίσκονται σε τελικό στάδιο υλοποίησης, οι συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ 800 νέων γιατρών όλων των ειδικοτήτων σε όλη τη χώρα.
Μετά το πέρας της συνάντησης, απαντώντας σε δημοσιογραφικό ερώτημα για το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, ο κ. Εξαδάκτυλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δεν μπορούμε να μη σεβόμαστε ή να αμφισβητούμε τις αποφάσεις των ανωτάτων γνωμοδοτικών οργάνων της Πολιτείας. Μπορούμε ενδεχομένως να ξαναζητήσουμε να επανεξετάσουν την περίπτωση. Θα πρέπει όμως να σεβόμαστε αυτές τις αποφάσεις. Όλοι ευχόμαστε το καλύτερο για όλους τους ασθενείς μας και ειδικά για τον συγκεκριμένο μικρό ασθενή, αλλά δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποιο είναι το καλύτερο.
Είμαι σίγουρος ότι οι συνάδελφοι που απαρτίζουν το Α.Υ.Σ., έχουν φροντίσει με κάθε τρόπο, έχουν μελετήσει συστηματικά και διεξοδικά όλες τις παραμέτρους και εφόσον κατέληξαν σε αυτή την απόφαση, είναι αυτή που εξυπηρετεί την υγεία του μικρού ασθενούς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.