- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσουμε για το 2020
Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις η έκδοση κατόπιν εντολής Βεσυρόπουλου
Τέλος στα σενάρια περί αλλαγών στα τέλη κυκλοφορίας για το 2020 βάζει ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Θέση για τα όσα ακούγονται περί αλλαγών στα τέλη κυκλοφορίας του 2020 πήρε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Οικονομικών -στον απόηχο των σεναρίων περί αύξησης για όσους έχουν καινούργια αυτοκίνητα και ο υπολογισμός γίνεται με βάση την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα (CO2)- έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του υπουργείου η έκδοση των νέων τελών να γίνει χωρίς καμία αλλαγή σε σχέση με το 2019. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων (κυρίως μεγάλου κυβισμού), οι οποίοι επιβαρύνονται με υψηλά τέλη κυκλοφορίας, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έναν ακόμη χρόνο προκειμένου να δουν μείωση στο ποσό που πληρώνουν. Έτσι, δεν αποκλείεται αρκετοί να επιλέξουν το μέτρο της «ακινησίας» -να καταθέσουν δηλαδή πινακίδες και να ακινητοποιήσουν το όχημά τους.
Προκειμένου, πάντως, να αντιμετωπιστούν οι στρεβλώσεις στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας σε αυτές τις κατηγορίες, εντός του Οκτωβρίου αναμένεται να συγκροτηθεί ειδική ομάδα εργασίας, η οποία και θα προτείνει ορισμένες αλλαγές. Η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα είναι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, εφόσον δεν δοθεί κάποια ολιγοήμερη παράταση. Όπως και για το 2019, τα τέλη κυκλοφορίας διαμορφώνονται ανάλογα με τα κυβικά και το έτος πρώτης κυκλοφορίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 3,2 μονάδες πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ τον Τσίπρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν εγκαινίασε τη διεθνή διάσκεψη για το Διάστημα και κάλεσε πρώτο στο βήμα τον πρωθυπουργό
Τι είπε για φορολόγηση των πλουσίων, εξωτερική πολιτική και ΠΑΣΟΚ
Τι ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αντιδράσεις
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.