Πολιτικη & Οικονομια

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός

Ενόψει ΔΕΘ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης © ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.

Στις 19:00 θα ενημερωθεί από στελέχη της Fraport για την πρόοδο των έργων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και στις 19:30 θα συναντηθεί με την Εθνική Ομάδα Τυφλών. Στη συνέχεια, στις 20:45 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10:00 θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΔΕΘ και το ΔΣ των εργαζομένων της ΔΕΘ και στις 10:30 θα επισκεφθεί περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Στις 13:20 θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 20:00 θα μιλήσει στο Βελλίδειο, ενώ την Κυριακή στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY