- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το ΚΙΝΑΛ προσφεύγει στη δικαιοσύνη για δημοσίευμα
Έκανε λόγο για συνάντηση Φώφης Γεννηματά με Βαρδή Βαρδινογιάννη και Αλέξη Τσίπρα
Σε οργισμένο ύφος δόθηκε απάντηση του Κινήματος Αλλαγής σε δημοσίευμα ιστοσελίδας, με την Χαριλάου Τρικούπη να κάνει λόγο για «κατάπτυστο fake news».
Σε οργισμένο ύφος δόθηκε απάντηση του Κινήματος Αλλαγής σε δημοσίευμα ιστοσελίδας, με την Χαριλάου Τρικούπη να κάνει λόγο για «κατάπτυστο fake news».
Το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή το αναφέρει ότι «την μονταζιέρα που εγκατέλειψε ο κ. Τσίπρας στα υπόγεια του Μαξίμου, την χρησιμοποιεί ήδη το σύστημα του κ. Μητσοτάκη. Ας καταλάβουν καλά ότι δεν "μασάμε" από τέτοιες άθλιες πρακτικές. Όσο για τους φυσικούς αυτουργούς θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».
Πρόκειται για δημοσίευμα της ιστοσελίδας tomanifesto.gr, η οποία κάνει λόγο για συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη και τον Αλέξη Τσίπρα, μία ημέρα πριν ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
'Εντονη ήταν και η αντίδραση του βουλευτή, γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ και τομεάρχη Αμυνας Βασίλη Κεγκέρογλου, στο Twitter:
Τι έλεγε το επίμαχο ρεπορτάζ που το ΚΙΝΑΛ αποκαλεί «fake news»
«18 Ιουλίου 2019, πριν από τρεις μέρες, στο πολυτελές Club21. Τρεις γνωστές φιγούρες, γευματίζουν και συζητούν με πάθος. Όσοι τους αναγνώρισαν-δεν ήταν και πολύ δύσκολο-κατάλαβαν, ότι «κάτι τρέχει». Τον τόνο της συζήτησης, τον έδινε ο γηραιότερος της παρέας και οι δυο νεότεροι, άκουγαν και κυρίως συμφωνούσαν…
Γράφει ο ΗΘΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΣ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tomanifesto στο ίδιο τραπέζι έτρωγαν και τα έλεγαν, πριν από τις προγραμματικές δηλώσεις, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά. Δυο μέρες αργότερα η Φ. Γεννηματά, χωρίς στοιχειώδη επιχειρηματολογία, ανακοίνωσε, ότι το ΚΙΝΑΛ θα καταψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Ο απομονωμένος και δύσθυμος Α. Τσίπρας βρήκε έναν «απρόσμενο» συμπαραστάτη. Ο ρόλος του μεγαλοεπιχειρηματία λέγεται, ότι ήταν καταλυτικός, αν όχι επιτακτικός.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο επιχειρηματίας δεν κρύβει τη δυσφορία του γιατί ο πρωθυπουργός δεν έβαλε στο κυβερνητικό σχήμα πρόσωπο το οποίο θα μπορούσε να “φέρνει προσκόμματα” στην επένδυση του Ελληνικού. Του μεγάλου «εχθρού» δηλαδή του κ. Βαρδινογιάννη, του κ. Λάτση.
Πάντως όσοι γνωρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξέρουν ότι δεν έχει καμία “ομοιότητα” με τον κύριο Τσίπρα, ο οποίος όπως φημολογείται “ικανοποιούσε ασμένως τις επιθυμίες της διαπλοκής”.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα πολιτικο-δημοσιογραφικά γραφεία, πριν από τις εκλογές στο σπίτι του ίδιου επιχειρηματία, παρουσία της κας. Γεννηματά φέρεται να αποφασίστηκε το «φάγωμα» του Ευάγγελου Βενιζέλου. Η «βαριά διαπλοκή» δεν έκρυψε ποτέ της, την συμπάθεια που τρέφει για τον «βολικό» Α. Τσίπρα. Και δεν την κρύβει ούτε τώρα, φροντίζοντας-πριν καν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η νέα κυβέρνηση-να οργανώσει την υπονόμευση της.
Η σχέση, εξάλλου, του παλιού Μεγάρου Μαξίμου με τον μεγαλοεπιχειρηματία, είναι πασίγνωστες. Όπως και η σχέση της Φ. Γεννηματά με τον μεγαλο-επιχειρηματία είναι γνωστή..
Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι ο «συνδυασμός των δυνάμεων», που προωθεί η διαπλοκή. Όπως και το πως θα αντιδράσει σημαντικό τμήμα της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, που δεν κινείται στην γραμμή της δορυφοροποίησης του ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και στην δημιουργία «αντιμητσοτακικού μετώπου» 13 μέρες μετά τις εκλογές…»
Σχόλιο Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για το δημοσίευμα
Το σημερινό κατάπτυστο και fake σχόλιο του site tomanifesto.gr, δεν αξίζει καν διάψευσης. Ως φαίνεται όμως την μονταζιέρα που εγκατέλειψε ο κ. Τσίπρας στα υπόγεια του Μαξίμου, την χρησιμοποιεί ήδη το σύστημα του κ. Μητσοτάκη.Ας καταλάβουν καλά ότι δεν ¨μασάμε¨ από τέτοιες άθλιες πρακτικές. Όσο για τους φυσικούς αυτουργούς θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες της πυρκαγιάς ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Μένει να εξακριβωθεί εάν μέσα στον πυκνό πολιτικό χρόνο που ακολουθεί θα καταφέρει γρήγορα να ξεπεράσει τα προβλήματα
Ξεπέρασε τα 19,6 εκατομμύρια η επιβατική κίνηση στο πρώτο επτάμηνο του 2026
«Διαφωνώ με το πολιτικό σχέδιο της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει
Ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συζήτησαν στο Μαξίμου για την πορεία της ανάπλασης
Τι ισχύει φέτος για πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία
«Η Περιφέρεια Αττικής έχει πρόδηλο έννομο συμφέρον να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας»
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 750 ευρώ μηνιαίως για προσλήψεις
Ο βουλευτής μίλησε για τη ρήξη του με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Η προθεσμία και οι αλλαγές στο φετινό πρόγραμμα
Από την OpenAI στη Wall Street: H άνοδος, το μανιφέστο και το τεράστιο επενδυτικό στοίχημα του 24χρονου Άσενμπρενερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.