Πολιτικη & Οικονομια

Στην Άγκυρα για τα ΜΟΕ αντιπροσωπεία του υπουργείου Άμυνας

Σε έναν μαραθώνιο συζητήσεων με το αντίστοιχο κλιμάκιο του τουρκικού υπουργείου Άμυνας πριν από 20 ημέρες στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ethniki_amyna
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας © INTIMENEWS

Ελληνική αντιπροσωπεία μεταβαίνει στην Τουρκία για τον προσδιορισμό δραστηριοτήτων και ενεργειών υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Ελληνική αντιπροσωπεία πρόκειται να μεταβεί στην Τουρκία από 17 έως 22 Ιουνίου 2019, προκειμένου να συνεχίσει τις συζητήσεις τεχνικού επιπέδου με αντίστοιχη τουρκική, για τον προσδιορισμό δραστηριοτήτων και ενεργειών υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, με σκοπό την πρόληψη και αποφυγή αδικαιολόγητων εστιών έντασης κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων. 

Η ελληνική αντιπροσωπία, αποτελούμενη από περίπου 12 στρατιωτικούς και εμπειρογνώμονες του Πενταγώνου και με επικεφαλής τον Επιτελάρχη ΓΕΕΘΑ υποναύαρχο Δημήτρη Καβουλάκο, θα παραμείνει μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου στην τουρκική πρωτεύουσα, όπου και θα έχει έναν μαραθώνιο συζητήσεων με το αντίστοιχο κλιμάκιο του τουρκικού υπουργείου Αμυνας, που πριν από περίπου 20 ημέρες είχε βρεθεί στην Αθήνα. 

Η αναχώρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας πραγματοποιείται την επομένη της έκτακτης σύγκλησης του ΚΥΣΕΑ και της κλιμακούμενης έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ