Αυστηρό μήνυμα Γεροβασίλη σε ΕΛΑΣ: Προστατέψτε το κύρος σας
Μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή και ενόψει των εκλογών
Εντείνονται τα μέτρα για τη φύλαξη στόχων εν όψει των εκλογών, μετά και την επίθεση του «Ρουβίκωνα» με μπογιές στη Βουλή, ενώ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη απευθύνθηκε με αυστηρό ύφος χτες σε όλους τους αστυνομικούς διευθυντές της χώρας, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε για να δοθούν οδηγίες από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο.
«Προστατέψτε το κύρος της Αστυνομίας» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη και τόνισε ότι υπάρχουν σχέδια, υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα, αλλά πρέπει αυτά να εφαρμοστούν με υπευθυνότητα για να να μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα.
Ο αρχηγός από την πλευρά του επισήμανε μέσω της τηλεδιάσκεψης στους αστυνομικούς διευθυντές να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα οι δυνάμεις λόγω των επικείμενων εκλογών, αλλά και λόγω της έντασης που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το θέμα της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς τα επιτελεία φοβούνται κλιμάκωση των επιθέσεων.
Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη είναι η ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός για την επίθεση στη Βουλή και την οποία ανέθεσε σε αντιστράτηγο, με την εντολή να έχει ολοκληρωθεί εντός 20 ημερών.
Πάντως, όπως έγινε γνωστό, τα μέτρα εξωτερικά της Βουλής είχαν ενισχυθεί μετά το έγγραφο που είχε υποβληθεί από την Ασφάλεια της Βουλής και τις εκτιμήσεις για πιθανή ακτιβιστική επίθεση, αλλά παρ’ όλα αυτά τα μέλη του «Ρουβίκωνα» κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το σχέδιό τους.
Στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των μέτρων αστυνόμευσης ο κ. Ανδρικόπουλος πραγματοποίησε προχτές το βράδυ αυτοψία στο κέντρο της Αθήνας, όπου πέρασε με τα πόδια όλα τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων και των υποψηφίων δημάρχων, για να επιθεωηρήσει προσωπικά τις αστυνομικές δυνάμεις. Στο εκλογικό κέντρο του κ. Μπακογιάννη, μάλιστα, συναντήθηκε τυχαία και με τον υποψήφιο δήμαρχο και είχαν μια σύντομη συνομιλία.
Τον αρχηγό στην περιοδεία του συνόδευαν ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής υποστράτηγος Ανδρέας Βασιλόπουλος με τον πρώτο βοηθό του υποστράτηγο Γιώργο Ψωμά και τον διευθυντή Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχο Γιώργο Κανέλλο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορική μείωση ανεργίας, 500.000 νέες θέσεις εργασίας και έμφαση σε γυναίκες, νέους και μισθούς
Ο εισηγητής της ΝΔ στην Εξεταστική τονίζει τον διαχρονικό χαρακτήρα του προβλήματος και την επιλογή μεταφοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Όσα ανέφερε ο παρουσιαστής στη χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και η απάντηση της βουλεύτριας
Συνεχίζεται ο διάλογος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη – Ραντεβού σήμερα στις 11:00 στο ΥΠΑΑΤ
«Εθνική προτεραιότητα η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η αποτρεπτική μας ικανότητα» είπε ο πρωθυπουργός
Ποιος είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας της παράταξης Μπακογιάννη
Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτησή της
Τι πρέπει να προσέξετε στη δήλωση ακινήτων
Mε αφορμή τη φύλαξη των υποδομών και του σιδηροδρομικού δικτύου του ΟΣΕ
«Αυτή ήταν μια ξεχωριστή συνάντηση Eurogroup για εμένα»
Ως εναλλακτικό πρότυπο, επικαλέστηκε το ευρωπαϊκό μοντέλο λιμενικής οργάνωσης
Συζήτησή με τον Ηλία Κανέλλη στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου δημόσιων εκδηλώσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Από πού παίρνει ψήφους η Καρυστιανού, χαμηλές πτήσεις για Τσίπρα και Σαμαρά
Ακρίβεια, μειωμένη αγοραστική δύναμη και χαμηλή εμπιστοσύνη σε αγορά, υγεία, ασφάλιση και τράπεζες
Η εκκίνηση μίας αχρείαστης κουβέντας από το πουθενά, ναι, είναι πολιτικό πρόσημο
Στη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο
Μήνυμα της πρέσβειρας των ΗΠΑ υπέρ διαλόγου Αθήνας–Άγκυρας και ενεργειακής συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στις δηλώσεις Καρυστιανού και υπερασπίζεται το δικαίωμα αυτοδιάθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.